İngiltere vizesi için gerekli evraklar

Eski pasaportların birlikte sunulması önemlidir. Ticari başvurularda turistik için gerekli evrakların aynısı hazırlanmalıdır. Fuar katılımı,konferans vb. Birleşik Krallığı’na seyahat etmek isteyen kişilerin İngiltere vizesi için gerekli evraklar, kişilerin İngiltere ’ye yapacakları seyahatin amacına göre değişiklik göstermektedir.


Konsolosluğu gerek görmesi halinde İngiltere vizesi için sunulan gerekli evraklara ilave olarak seyahat durumuna göre ek. Ticari vize, turist vizesi, aile ziyareti vizesi, tıbbi tedavi amaçlı vize, öğrenci vizesi gibi farklı çeşitleri vardır.


İngiltere vizesi için gerekli evraklar

Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması. Sayın yolcumuz, bu sayfamızda İngiltere turistik vize için gerekli evraklar konusuna dair tüm merak ettiklerinizi bulabileceksiniz. Başvuru formunuzda verdiğiniz bilgiler, seyahat amacınız, seyahati nasıl planladığınız, bu seyahate ne kadar para. Konsolosluğu vize birimi tarafından bazı durumlarda daha farklı evraklar istenebilmektedir.


Konsolosluk bu evrakları isteme hakkına sahip olduğu için başvuruyu yapan kişi bu evrakları temin etmek ile yükümlüdür. Gerekli görüldüğü durumlarda da tüm evrakların İngilizce tercümesi istenebilmektedir. Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.


İngiltere vizesi için gerekli evraklar

Bu noktada ilk yapılması gereken, ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir. Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Evraklarınızı eksiksiz ve güncel tarihli (maksimum son gün içerisinde alınmış) hazırlamayı unutmayınız.


Bu yazıda, İngiltere vizesi için gerekli evraklar hangileri sorusunun yanıtını bulacaksınız. Güncel evraklar listesine ulaşmak için Visa Center web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Kısa süreli İngiltere seyahatlerinizde almanız gereken İngiltere turist vizesi için ülke uzmanlarımız tarafından hazırlanan bu sayfamızda İngiltere turistik vize ücreti, İngiltere vize evrakları, vize reddi gibi konularda detaylı bilgiye ulaşabilir, kişisel özelliklerinizi kapsayan sorularınız için danışmanlarımıza ulaşarak iş birliğimizden faydalanabilirsiniz.


Bağkur dökümü de İngiltere vizesi için gerekli belgeler arasında yer alıyor. Bu evrakların hazırlanarak en kısa zamanda tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir. Emeklilerin başvurularında sunacağı.


Vatandaşlığına Geçiş İçin Gerekli Evraklar : İngiltere vatandaşlığına geçmeyi isteyenler öncelikle biometrik veri vermek için İngiltere Konsolosluğu’na gitmelidir. Aynı zamanda internetten de başvuru formunu doldurmalıdırlar.


Vizeleri başvurudan (randevu tarihinden) itibaren - iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Diplomatik Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydı ile vizesiz giriş yapabilirler. Fransa ticari vize başvurusu için gerekli evraklar, turist vizesi başvuru evraklarına benzemektedir.


Aradaki fark ise ticari ilişkileri belirten belgelerdir. Ticari vize başvurusu durumunda öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinde (turistik başvuru) size uygun olan iş durumunu seçerek evrakları toplamak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize başvurusu yapması gerekmektedir.


Fakat siyah renkli Diplomatik pasaporta sahip olan kişilerde böyle bir şart aranmamaktadır. Geriye kalan yeşil, gri ve bordo pasaport sahibi kişilerin başvuru yaparak, vize ile ülkeye giriş yapması gerekmektedir. Ayrıca ülkeye hangi amaçla. Bu yazımızda gerekli evrakları detaylı olarak inceleyip dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsedeceğiz.


Bunlar genel evrak listeleri olup sizin özel durumunuza has ilave evraklar gerekebilir. Bu hususta lütfen bizimle temasa geçiniz. Söz konusu tüm kişiler t. Randevu bildiriminizin çıktısı.


İngiltere vizesi için gerekli evraklar

Destekleyici belgeler. Uçak bileti ve otel rezervasyonu. Vize ücreti ödemesinin dekontu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi