Idata gerekli evraklar

Başkonsolosluğu başvuru dosyasınızda istenen bütün evrakın bulunmasını istemektedir. Kısa Dönem Vize(Schengen) Uzun Dönem. Gerekli tüm evraklar tamamlandıktan sonra idata ofisinden Almanya vizesi başvurusunda bulunmak için randevu alınması gerekmektedir. Randevu gününden önce evrakların eksiksiz olarak tamamlanmış olmasına dikkat edilmesi gerekir.


Randevu tarihine kadar gerekli evraklarınızı hazırlayın. Online Randevunuzu Alın. Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın. Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya.


DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ. Ardından online randevunuzu alın. Bu davetiye formatı İdata sitesinde olduğu gibi ülke uzmanlarımızca da tarafınıza iletilecektir.


Sizlere iletilen gerekli evrak ve ücret bilgisi mailinden ayrıntılara ulaşmanız mümkündür. Başvuru sonrasında başvurunuzun takibini. Gerekli Evraklar Listesi Pasaport : Yeni pasaport başvurusu yapacaksanız en az bir yıllık geçerli olması önemlidir.


Eğer daha önceden bir pasaportunuz varsa ve dönüş tarihinizden itibaren ay daha geçerlilik süresi kalıyor ise bu pasaport ile başvuru yapabilirsiniz. ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ( idata firması tarafından istenilen evraklar ) Öncelikle tarihi geçerli bir pasaportunuz olmalıdır 35xmm adet fotoğrafınız olmalıdır. Almanya ve İtalya Vizeleri IData ofislerinin önem arz ettiği bir vize türünü taşımaktadır.


Bu nedenle başvuru sahipleri için yetkilendirilmiş kurumlar belgeleri başvuru yapanlar için hazır hale getirmeli ve bu kişilerden istenilen belgelerin hazırlanması sürecinde gerekli evrakları almalı, düzeltmeli ve düzenlemelidir. Bunların doğru şekilde olması başvuru yapan. Randevu alındıktan sonra birtakım gereken evrakların tamamlanmasından sonra seyahat amacının niteliğine değinilmelidir. Cumhuriyeti için gerekli evraklar şu.


Ancak vize başvuru tarihi ile seyahat tarihi arasındaki süre ne kadar kısıtlı ise vizenin zamanında verilememe riski de o kadar artmaktadır (başvuru yoğunluğu, eksik evraklar, teknik sorunlar vb. gibi çeşitli nedenlerden dolayı). Böyle kritik ve zorlu bir sürecin sekteye uğraması ciddi zaman ve plan kaybına yol açacaktır.


Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup. Bunun dışında elçilik veya elçiliğin yetkilendirdiği kuruluş olan iData başvurularında gelir evrakları olarak iş yeri ve banka hesapları, aile bağlarının kanıtlanması için nüfus evrakları istenilmektedir. Antalya da bulunan iData ofis ine Almanya vize si almak için gerekli bütün evrak larla gittim. Bu yolla Almanya Vize süreci başlar.


Idata gerekli evraklar

Vize başvurusunda bulunabilmeniz için randevu almanız gerekmektedir, aşağıdaki telefon numarası ile iletişime geçerek ücretsiz randevu oluşturabilirsiniz ve gerekli evraklar hakkında bilgi alabilirsiniz. Vizesi için gerekli evraklar.


Konsolosluğu uygun gördüğü takdirde istenen evrak listesine ek olarak evrak talep edebilme tekeline sahiptir. Dubai vize işlemleri bakımından gerekli evraklar vardır.


Idata gerekli evraklar

We are not in agreement with a consulate or honorary consulate. Our company is a brokerage house specializing in visa processing, advising on transactions such as commercial, tourist, session, family union. Almanya vize başvurusu yapabilmek için gezi başlangıcından en erken gün içinde vize başvurusu yapılabilmektedir.


Almanya Vize,başvurusu yapmadan önce hazırlamanız gereken evraklar aşağıdaki gibi hazırlanmalıdır. Tüm işlemler ve başvuru esnasında yanınızdayız. Evrak listesi için Linki tıklayın ve bilgileri doldurup bize gönderin. Dosyanızın vize başvurusuna uygun haline gelebilmesi adına evrakları kargolamanızın ardından varsa eksik evraklar tarafınızdan istenecektir.


Idata gerekli evraklar

Firmamıza kargonun takip numarasını iletmeniz halinde firma personelleri.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi