Idata aile birleşimi

Güncel Corona krizi dünya çapında toplumsal hayatı etkilemekte. Almanya´nın 15´ten fazla dı.


Türkiye’de Goethe Enstitüsünden sınava girerek bu belgeyi almaya hak kazanmanız gerekmektedir. Willkommen auf der offiziellen Website. DATA ist die offizielle Annahmestelle für Visaanträge nach Deutschland in der Türkei. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Kredi kartıyla veya öncesinde Yapı Kredi Bankası`ndan bir pin kodu temin etmek. Adil sertifikası, İngiltere aile birleşimi sınavında ilk girişte kazandırma garantisi sadece günde ! Randevu ücreti Avro`dur.


Data ’yı telefonla arayarak aile birleşimi vizesi için konsolosluktan randevu almak istediğinizi söylüyorsunuz. Data ’nın çağrı merkezini arayınca randevu veriyorlar ve Euro işlem ücreti tahsis ediyorlar.


Bu randevu işlemi, Schengen vizesinin aksine internetten yapılamıyor ve aramak şart. Telefondaki çağrı merkezi asistanına başvuru ücreti için kredi kartının.


Değerlendirmenin sonucunun yetersiz olması halinde tekrar ay dil ve uyum eğitiminden geçeceklerdir. Yukarıda verdiğimiz liste örnek listedir.


DATA ’yla yapılan görüşmede pasaport numarası, isim, soy isim, mail adresi ve telefon numarası istenmektedir. Bir kez reddedilen başvuruların tekrar kabul edilmesi zor olabileceği gibi bu durum sizi daha zor bir süreçle karşı. Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu almanız gerekmektedir.


AİLE BİRLEŞİMİ HAKKI. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var. Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir.


Idata aile birleşimi

Aile birleşimi vizesi randevuları için İDATA adlı şirket aranmalıdır. Eğer aile birleşimi yaptığınız kişi Irlanda vatandaşıysa yaklaşık ay.


Bazı başvurular ortalama işlem süresinden daha uzun sürebilmektedir. Başvurunuzu bu süreçlere dikkat ederek. Koronavirüs salgını aile birleşimini de zora soktu. Bunun yanı sıra çocuklar için de ayrıca dosya düzenlenmesi gerekmektedir.


Herhangi bir ülke için aile birleşimi vizesi gibi işlemleri uzun zaman alacak bir vize türüne başvuru yapıldıysa, başvurusu yapılan ülke için farklı bir vize kategorisinde başvuru yapılmamalıdır. Aile Birleşimi Vizesi için ilk koşul tarafların evli ve tarihi geçerli pasaportlarının olmasıdır.


Idata aile birleşimi

Bu şartı taşıyan başvuru sahipleri öncelikle ilgili ülke vatandaşı ya da ilgili ülkede süresiz oturma izni olan tarafça ilgili ülke tarafından işlemlerin başlatılması için talep oluşturması gerekmektedir. Euro olarak kabul edilir ve ödeme bilgileri eğer başka bir şekilde ödeme talep etmezseniz telefon üzerinden. Avusturya aile birleşimi başvurunuz hakkında daha detaylı bilgi için ücretsiz danışma hattımızı arayınız.


Idata aile birleşimi

Ayrıca Konsolosluğun yaş farkı gibi faktörlere dikkat ederek, evliliğin sahte olup olmadığına dair şüpheye düşmesi halinde de vize. Eğitim Detaylarına Git. Bu sayede mülakata tam ve hazır bir şekilde gidilebilmektedir. Sonradan aile birleşimi ile gelen aile fertlerinin ayrıca iltica etmeleri zaruri değil, ancak sonradan gelenlerde bu yolla mülteci statüsü alarak ayni haklara sahip olabilirler.


Ancak bu durumda olmayanlarda tabii ki müracaat etme hakları vardır. Bu bir oturum vizesidir ve başvuru prosedüründe birçok ayrıntı bulunur. EAGVS müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşme ile evrak hazırlama, randevu alma, başvuru formunun doldurulması gibi birçok hizmetten yararlanabilirsiniz.


Diğer başvuru yapabilecek aile üyeleri, Norveç’te çocuğu olan ebeveynler, Norveç’te biriyle evlenecek kişiler (nişanlılar), evlatlık çocuk ve kan bağı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi