Hastane randevu numarası

Vatandaş Giriş Ekranı T. Hastane : Akçadağ 75. MHRS hastane randevu merkezi websitesine girip T. Telefonuzdan başında herhangi bir rakam olmadan hastane randevu nosunu arayarak kolayca randevu alabilirsiniz. MHRS sistemi ile randevu alınabilecektir.


Alo 1yi arayıp, 2. E-Devlet üzerinden, e-hizmetler sonra Sağlık Bakanlığı sonra MHRS randevu adımlarını takip edip, 4. MHRS Mobil uygulamalarını akıllı cihazlarınıza indirip randevu. BÖLÜM SEÇİMİ alanından muayene olmak istediğiniz polikliniği seçiniz.


Peki randevu almak için gerekli telefon numarası kaçtır, online işlem nasıl. Ercüment Kocaer Cad. Sitemizdeki içerik kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik olarak hazırlanmıştır, bu sitedeki bilgiler sizin özel sağlık durumunuz için kullanılamaz. Bağlı Muhtemel Uzmanlıklar.


Hastane randevu numarası

Ayrıca tek tek hastanelerimizin bilgilerini içeren yazılarımızı da girmeye başladık. ALO 182” çağrı merkezi üzerinden dilediğiniz randevu bilgisine ulaşabiliyorsunuz.


Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 1numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından önce yapılmalıdır. Kimlik Numarası verilir. Bu numarayı arayarak randevu almak istediğiniz bölüme bağlanabilirsiniz.


Hastane randevu numarası

MHRS ile dilediğiniz hastaneden veya sağlık ocağından randevu alabilirsiniz. Randevu nasıl iptal edilir?


Web sitemizden online hastane randevusu oluşturabilir ya da müşteri hizmetlerimizi arayarak doktor randevusu oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz saatte bu numarayı arayarak randevu alabilirsiniz. Bu sistem üzerinden haftanın günü saat hizmet alınabilir.


Siteye girdikten sonra bizden T. C kimlik numarası, MHRS şifres ve sağ tarafında bulunan güvenlik kodunu girmemizi isteyecek. Onay Kodu nu poliklinik başvurunuzda mutlaka yanınızda bulundurunuz. SGK hastane randevu alma işleminin yanı sıra telefon ile de randevu alınabilmektedir.


Hastane randevu numarası

Bunun için 1numaralı telefon numarası aranmalıdır. SSK hastanesine randevu alınabilmektedir. Bu bağlantı sizi ana konumuza yönlendirecektir. HASTANE RANDEVU TELEFONU NE?


Eğer üyelik mevcut ise kimlik numarası ve şifre ile istenilen hastane ve hekim seçilerek randevu oluşturulabilir. Seçtiğiniz hastane eğer o şehirde birkaç yerde varsa hangisine randevu almak istiyorsanız onu seçin.


Bu aşama geçildikten sonra ilgili hastane sayfasındaki kırmızı renkli " RANDEVU AL" tuşuna basılır. Ekran üzerinden kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılır. Lütfen Dikkat : Bu sayfa sağlık kurumunun resmi sayfası değildir adres, telefon numarası, yol tarifi gibi bilgiler içeren rehber sayfasıdır.


Ayrıca, sistem KPS den kimlik sorgulamayı otomatik yaparak kişi bilgilerini ekrana otomatik getirmektedir. Ancak web aracılığı ile iptal işlemi gerçekleştirilecekse, yine MHRS randevu sistemine girilerek randevu geçmişinden randevu iptal et butonuna tıklanır ve onaylandıktan sonra randevu kolayca iptal.


Asistan vatandaş bilgilerini doğrular. Haberin Devamını Okumak İçin Tıklayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi