Staj kabul formu saü

Staj kabul formu saü

Kamu ve özel sektöre ait bir çok kurumda staj yapma imkanı bulan öğrencilerimiz bu sayede mesleki deneyim de kazanmaktadır. Staj Sorgulama Sistemi. Etiketler : saü, coğrafya, staj, staj kabul formu, Dosyalar. Cografya_ staj _degerle.


STAJ BAŞVURU DUYURUSU. Belgeler yukarıdaki linklerden indirilebilir. Bu basamaklar aşağıdaki gibidir:- Formu staj ofisine onaylatın. Endüstri stajının yeri ve tarihi öğrencilerimiz tarafından belirlenerek ilgili program başkanının onayına sunulur.


Bu nedenle, bu bilgilerin. Kazası Meslek Hastalığı” primi öğrencimiz zorunlu staj süresince Üniversitemiz tarafından. Bu kapsamda öğrenciler kredisiz olarak adet staj dersi alacaktır. MADDE 16- Bu yönerge Sakarya Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edildiği tarihte yürürlüğe girer.


Yürütme MADDE 17- Bu yönerge hükümlerini Sakarya Üniversitesi Rektörü yürütür. Bahsi geçen işlemleri yapmayan öğrencinin staj çalışması kabul edilmez. Nüfus Cüzdanı fotokopisi, c. Sağlık Provizyonu Müstehaklığını Gösteren Belge.


Bir nüsha ise staj sonunda staj raporuna eklenecektir. This will be filled in before the internship by the institution in which the internshi. Sekreterliğinde staj kaydı yaptırıp, staj defterine ve staj kabul formuna sayı alınız.


Bu işlemleri tamamlamadan başlanılan stajlar geçersiz olup, resmiyet taşımamaktadır. Başvuru sonuçları resmi yazıyla bildirilecektir.


Staj kabul formu saü

Mart ayında staj yapacak öğrenciler için staj başvuru formu ve iş yeri staj sözleşmesi ektedir. ONAY Yapılan inceleme sonucu yukarıda açık kimliği yazılı ilgili program öğrencisinin bu işyerinde staj yapması uygun görülmüştür. Bu belge, YTÜ Senatosunun 15. Siz staj defteri hazırladınız mı ya da herhangi bir şekilde zorlandınız mı?


Açıkcası aselsan a kabul edilmişken bırakmak. Orijinal formu staj dosyanıza ekleyiniz. Maddede açıklandığı şekilde onaylatacağınız bu formları daha sonra staj yapacağınız İŞYERİNE teslim ediniz.


Sigorta giriş işlemleri üniversite. Eğitim öğretim (güz-bahar) dönemlerinde staj yapılamaz. Detaylı bilgiler yönergede yer almaktadır. Sınıf Öğrencisi olmanız gerekmektedir.


SAU_bilgi_ formu _. Bu form asıl kopya olarak hazırlanmalıdır. Fakülte Kurul Kararları.


Staj kabul formu saü

Okunma Mezun durumda olan ve hiçbir derse devam zorulunluğu olmayan öğrenciler için Ekim ayı staj başvuru formu aşağıdadır. Defterler, öğrencinin çalıştığı birimin amiri tarafından kontrol edilerek imzalanmalı ve mühürlenmiş olmalıdır.


Aksi halde yapılacak staj kabul edilmez. YAZ OKULU ÜNİVERSİTE ORTAK DERSLER FİNAL SINAVI DUYURU! Online başvurusu kabul edilenlerden kesin kayıt için gereken belgeler de istenecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi