Motor gelişim raporu

Psikomotor Gelişim Raporu Örnekleri. Cümle halinde örnekler:-Çok hareketli bir fiziksel yapıya sahiptir. Farklı ağırlıktaki nesneleri itme, çekme ve kaldırmaktadır. Etkinliklerde verilen malzemeleri is.


Denge gerektiren becerileri yapabilmektedir. El-göz koordinasyon becerisine sahiptir. Yaşıyla paralel bir. ADMİN Kurucu Öğretmen. Motor kelimesi anlam olarak ‘hareket’i ifade eder. MOTOR GELİŞİM : Isınma ve soğuma hareketlerini bir rehber eşliğinde yapar. Dünyaya geldiğinde de bu gelişim hızlanarak devam eder. Yönergeler doğrultusunda yürür, koşar. Belli bir yükseklikten atlar, iner. Sekerek belirli mesafede ilerler. Nesne kontrolü gerektiren hareketleri yapar.


Topu olduğu yerde ritmik olarak sektirir. Tam Halini İndirmek İçin TIKLAYINIZ. Genel olarak bedensel hareketleri ve devinimleri yaş grubundan beklenen düzeyde.


Motor gelişim raporu

Ayrıca makas tutma, kağıt katlama vb el-göz koordi. Okul öncesi anasınıfı sosyo duygusal, psikomotor, öz bakım, dil alanı, bilişsel ve görüş önerileri alanları gelişim raporu örnekleri indirme sitesi. Okul öncesi, Okul, Okul öncesi aktiviteler hakkında daha fazla fikir görün.


Küçük kaslarını kullanarak toplama, çıkarma, takma. El göz koordinasyonu yaşına göre normaldir. Boyama,yırtma, yapıştırma gibi etkinliklerde de destek verildiğinde gayet güzel çalışmalar yapabilmektedir.


Makas kullanımı konusunda da eskiye oranla. Motor Gelişim : Bedensel koordinasyon gerektiren belirli hareketleri yapar,el ve göz koordinasyonu çok iyi düzeydedir,şekilleri değişik araçlar kullanarak çizer ve çeşitli malzemeleri değişik şekillerde katlar,kalemi istenilen nitelikte kullanır,malzemeleri istenilen nitelikte keser ve yapıştırır,nesneleri değişik malzemelerle bağlama yapar,büyük ve küçük kaslarını.


DÖNEM GELİŞİM RAPORU ÖRNEKLERİ. AiledenOkula Uzman Yazıları. Dönem Gelişim Raporu Örnekleri. Aktiviteleri Anaokulu Anaokulu Amigurumi.


Motor gelişim raporu

Motor Gelişimi Yürüme, koşma, yuvarlanma, sekme, sıçrama, atlama, yakalama gibi bedensel koordinasyon gerektiren hareketleri rahatlıkla yapabiliyor, şekilleri değişik araçlar kullanarak çizebiliyor ve çeşitli malzemeleri değişik şekillerde katlayabiliyor, kalemi istenilen nitelikte kullanabiliyor. Evadan Gelişim Raporu.


Motor gelişim raporu

Düz evaya baykuşun vücudu, kanatları ve gözleri çizilir. Fiyonk ve gagası yapışkanlı evaya çizilip kesilir. Kanatlardan gelişim raporunu koymak için zımbalanır.


Bu etkinliği bizimle paylaşan okul öncesi öğretmen. By Emel Hoca in forum GELİŞİM RAPORU DOSYALARI Cevaplar: Son Mesaj: 03. Etiketler: YAŞ GELİŞİM RAPORU. Hiç yorum yok: Yorum Gönderme.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) İzleyiciler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi