İngiltere vize başvurusu için gerekli evraklar

Sporcular, Çalışmayanlar, Ev Hanımları ve reşit olmayanlar için istenilen evraklar değişmektedir. Konsolosluğu vize birimi tarafından bazı durumlarda daha farklı evraklar istenebilmektedir. Konsolosluk bu evrakları isteme hakkına sahip olduğu için başvuruyu yapan kişi bu evrakları temin etmek ile yükümlüdür. Gerekli görüldüğü durumlarda da tüm evrakların İngilizce tercümesi istenebilmektedir.


Bu evrakların eksiksiz bir şekilde tamamlanması haline İngiltere vizesi büyük ölçüde kişiye verilmektedir.

Son aya ait olan hesap hareketlerinin tamamı konsolosluk ile. Ticari vize, turist vizesi, aile ziyareti vizesi, tıbbi tedavi amaçlı vize, öğrenci vizesi gibi farklı çeşitleri vardır. Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması. Vizesi İçin Gerekli Evraklar.


Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz. Aradaki en önemli fark ticari ilişkileri gösterecek evraklardır. Bu durumda yapılması gereken ilk iş öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinde (turistik başvuru) size uygun olan iş durumunu seçerek evrakları toplamak olacaktır.


Ek olarak, aşağıda yer alan evraklarla.

Ticari başvurularda turistik için gerekli evrakların aynısı hazırlanmalıdır. Fuar katılımı,konferans vb. Başvuru yaptığınız vize süresine göre ödeyeceğiniz İngiltere vize ücreti değişecektir. Daha önce farklı ülkelere seyahat ettiyseniz.


Bu yazımızda gerekli evrakları detaylı olarak inceleyip dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsedeceğiz. Bunlar genel evrak listeleri olup sizin özel durumunuza has ilave evraklar gerekebilir. Bu hususta lütfen bizimle temasa geçiniz. Bu nedenle verilen bilgiler doğruları yansıtmalı ve sunulan evraklar ile girilen verilen tutarlı olması gerekmektedir.


Aksi halde çelişkili beyanlar veya yanlış girilen bilgiler kişinin vize kararını. Schengen vizesi kapsamında yer almamaktadır. Seyahat amacını destekleyen vizeler ay, 2. Ya da vize başvurunuzu nasıl yapmanız gerektiği konusunda uzman desteği mi almak istiyorsunuz?


Bize e-mail atın ve ne amaçla gideceğinizi kısaca açıklayan bir yazı yazın. Ziyaret amaçlı ya da turistik vize dışında kalan başvurularda elinizdeki davetiye.


Bizzat kendiniz de başvuru yapabileceğiniz gibi, aşağıdaki listedeki evrakları temin edip alanında profesyonel bir aracı kurum ile de ilerleyebilirsiniz. Bu yazıda, İngiltere vizesi için gerekli evraklar hangileri sorusunun yanıtını bulacaksınız.

Sayın yolcumuz, bu sayfamızda İngiltere turistik vize için gerekli evraklar konusuna dair tüm merak ettiklerinizi bulabileceksiniz. Başvuru formunuzda verdiğiniz bilgiler, seyahat amacınız, seyahati nasıl planladığınız, bu seyahate ne kadar para. Randevu bildiriminizin çıktısı. Destekleyici belgeler.


Uçak bileti ve otel rezervasyonu. Ne kadar süreli vize istiyorsanız bunun karşılığı olan ücreti ödediğinizde uzun süreli vize almanız için bir engel olmayacaktır. Transit İngiltere vize başvurularında, üçüncü ülkeye seyahat etmek amacı ile satın alınmış olan uçak biletlerinin başvuru esnasında mutlak ibraz edilmesi gereklidir.


Vize ücreti ödemesinin dekontu. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Bunun için tespit edilen İngiltere vizesi için gerekli olan evraklar başvuru sahipleri tarafından titizlikle temin edilmesi gerekiyor. Bu gerekli evrakların en başında başvuru evrakı geliyor.


Başvuru evrakında İngiltere ’ye seyahat etmek isteyen kişilere ait tüm kişisel bilgiler yer alıyor. Bu evrak kişiler tarafından el yazısı ile ve okunaklı olacak şekilde.


NGİLTERE vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir. Tıbbi tedavi için alınan İngiltere vizesi, Öğrenci ziyaretçi amacı ile alınan İngiltere vizesi, İngiltere çalışma vizeleridir.


Genel olarak ortak istenen belgeler. Grup veya aile olarak başvuru yapılacak ise her birey için ayrı ayrı ek ödemeli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi