Google chrome arka plan değİştİrme

Duvar kağıdını ayarlamak için resimlerden birini tıklayın. CHROME WEB MAĞZASI OLMADAN ! Tekno Öğretim 2views. Game Of Extreme Hide And Seek - Challenge - Duration: 15:03. Tema, tarayıcının kenarlığının çevresinde ve yeni bir sekme açtığınızda arka plan olarak görünür.


Tarayıcınızı kişiselleştirmenize yardımcı olan özel tarayıcı dış görünümleri.

Chrome ’un hem bit’ini hem de bit’ini denedim ama aynı problem devam ediyor. Manzaralı arka plan yine yok. Bütün ayarları yaptım ama sonuç yine aynı. Sizlerde nasıl böyle bir sorun yok ya da neden sadece bende bu sorun var şaşıyorum.


Chrome arka planınızı değiştirerek, yeni sekmenizi istediğiniz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Görünümü değiştirmek için Chrome temaları kullanabilir veya arka planınızı değiştirebilirsiniz. Temalar, bilgisayar özelliğinize göre tarayıcınızı.


Bir önceki eğitimde, açık ve Flaş kapalı.

Belirttiğimiz üzere arka plan alanını değiştirmek istiyorsanız ilk olarak özelleştir alanına. Mabel Matiz - Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel, Öyle Dertli, Hep Sonradan (BGM Konseri) - Duration: 13:39. Altta, değiştirmek istediğiniz slayta dokunup basılı tutun.


Kullanmak istediğiniz arka plana dokunun. Arka plan resmini değiştirme.


Ancak yıllar boyu gördüğünüz bu beyaz ekrandan sıkıldıysanız, gözünüzü gönlünüzü açacak başka bir arka plan tercih edebilirsiniz. Chrome tarayıcınızı açın ve Ayarlar sekmesine tıklayın.


Yazımızın devamında sizlerle paylaşacağımız linke giriş yaparak ücretsiz bir şekilde temalarınızı değişebilir ve farklı Chrome kullanım seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. By a7la Ana Sayfa 0. Herkesin farklı tercihleri var. Bu aynı zamanda renklere de düşer.


Bazıları açık renkleri severken, diğerleri koyu ve parlak renkleri tercih ede. Merhabalar, bu yazımızda sizlere Chrome ’da sevdiğiniz bir fotoğrafı nasıl arka plan olarak ayarlayacağınızı kısaca göstermek istiyorum.


Bunun için Yeni sekme sayfasında sağ alt köşede Özelleştir adlı butona tıklayın. Cihazdan yükle butonuna tıklayarak bilgisayarınızdaki. Kullanıcılar çoğu kez güncellemeleri denetlemediklerinden yeni gelen özelliklerden habersiz olabiliyor.


Chrome, sayfanın içeriğinin% 1olmadığını düşünmeye zorlar - bu, gövdenin içeriğin boyutunu göstermesini durdurur ve eksik arka plan hatasını giderir. Gönderen İsmail Can Karata ş tarafından yazılmıştır.

En iyi cevaplar Beğeniler 1. Bu nedenle GPU ve CPU tüketiminde yüksek oranlara sahip olan tarayıcı kapandığında da yine kaynaklarınızı tüketecektir. Uygulama kapatıldığında arka planda çalışmasını önlemek isteyen kişilerin bu konuda rehberdeki adımları takip. Bu adımları kullanarak varsayılan temayı nasıl değiştireceğinizi öğrenin.


Başlangıçta Chrome beyaz varsayılan temaya sahiptir. Birçok kişi bunu iyi bulurken, biraz daha.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi