Gelen giden evrak kayıt defteri dolu örneği

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. BİRİM GELEN EVRAK KAYIT İŞLEMLERİ Birim Gelen Evrak Kayıt Kullanıcısı olarak tanımlanan personel DYS’ ye giriş yaptıktan sonra bu rolünü seçer.


Evrak İşlemleri Menüsüne tıklıyoruz, açılan pencereden Doküman Tarama’ yı seçiyoruz. Onaylayıp devam ediyoruz. Dosya Evrak Kayıt İşlemleri seçilir. Böylece yeni bir dosya numarası alınır.


Dağıtım birimlere, kişilere elektronik olarak yapılır. E-posta, mobil cihazlar ya da sistem üzerinden erişilebilir hale gelir. Kayıt defterlerinde genellikle evrak tarihi, numarası, nereden geldiği, konusu, ekinin olup olmadığı belgenin kime ve hangi bölüme gideceği ve açıklamalar yer alır.


Belge kaydedildiğinde üzerine kayıt kaşesi basılır ve kayıt numarası verilir. Kişilere gelen özel amaçlı yazılar kaydedilmeden sahibine gönderilir.


Kayıt iúlemi yapılan evrak zimmetle yada kurye ile ilgili müdürlüğe gönderilir. EVET Eski defterler arşivde muhafaza edilmiş mi?


Gelen ve giden evrak kayıt sıra numaraları, her yılın başında (1) sıra. Defterlerde silinti, kazıntı var mı? Giden Evrak Sayfasınında 5. Elektronik posta yoluyla gelen veya giden evraklar çıktısı alınmak suretiyle saklanır.


Gelen evrakın asılları ve giden evrakın kopyaları dosyalanır. LETME DEFTERİ KAYITLARI. Gider Kayıtları: İşletme faaliyetlerinin genel amacı kâr elde etmektir. Tacir, mal alım satımı işi yapıyorsa dönem başındaki.


Ekstra güçlendirilmiş sert kapaklar kaliteli suni deri ile ciltlenmiştir. Seçkin eğitim kurumlarının tercihidir. Kaliteli sert kapak, suni. Yürürlükten kaldırılan mevzuat.


Gelen giden evrak kayıt defteri dolu örneği

MODÜLÜN ÖĞRENME KAZANIMLARI 1. Elektronik ortamda tutulan evrak kayıt defteri, takvim yılının ilk günü itibariyle kullanılmaya başlanır ve takvim yılının sonunda son iş günü verilen son numara tespit edilir. Tespit edilen numara düzenlenen bir tutanak ile imza altına alınır, ayrıca gelen - giden son evrak sayıları veri tabanında tutulur.


Ortabayır Mahallesi Atalar Caddesi Hünkar Sokak No. Taşınır Mal Dosyası. Yakıt deposu tam dolu olarak sürücüsüyle kiracının emrine verilen araç-i makinası, belirlenen süre çalıma sonunda kiralayan tarafından deposu doldurulduktan sonra teslim edilir.


Künye ve gelen giden evrak defterleride demirbaşa kaydedilmez. Keşke insanlar kesin bilmedikleri konularda biliyormuş gibi davranmasalar. Diğer konulardada bilgi isterseniz beni araya bilirsiniz. Araştırıcı yönünüzü tebrik ediyorum.


Müdür onayından sonra konunun içeriğine göre ilgili birim koordinatörüne veya ilgili personele havale edilir. Kullanılmaz duruma gelen demirbaşlar bir tutanak veya yönetim kurulu kararıyla defterden düşürülür.


Bir tarafa gelen, bir tarafa giden evrak işlenir. Evraklar defterin ilgili yerine tarih sırasına göre kaydedilir. Kocaeli Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası. DYS Birim Gelen Kayıt Kullanıcısı rolü ile taratılarak, evrak ile ilgili bilgiler ve dilekçeyi verene ait bilgiler doldurularak kaydedilir.


Gelen giden evrak kayıt defteri dolu örneği

Bu kayıtta evrakın. Kaydedilen evrak (dilekçe) Yetkili Personel Gelen Evrak yetkilisine düşer. O dilekçeyi büro kayıt için personele (memur-md.yr yada md.) havale eder.


Gelen giden evrak kayıt defteri dolu örneği

Büro kaydı yapacak personel. Merkez Disiplin Kurulunun gelen - giden evrak kayıt defteri de Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin imzalarını taşıyan bir tutanakla onaylanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi