Meb gov tr ehliyet

BAKAN SELÇUK, TEMMUZ D. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Son Güncelleme: 18. Sınava girecek olan adayların. Ehliyet sınav sonuçları MEB’in sayfasında bekleniyor!


K MOTORLU TAŞIT SRC KURSİYERLERİ SIAVI LME, DEERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MDRL 34. Aracın hızı arttıkça fren mesafesi azalır. EHLİYET SINAV SONUÇLARI. Sürücü kursu ehliyet sınav yeri sonuc.


Başvuru sayfasında sizden cep telefonunuz, kimlik numaranız ve başvuru yapacağınız sınavı seçmeniz isteniyor. Bu tür sitelere asla ama asla itibar etmeyin. Bu, güvenliğiniz için son derece önemlidir.


Meb gov tr ehliyet

Bu işlemi yazdıktan hemen sonra yönleneceğiniz sayfadan sizden bilgiler istenecek onları da girmeniz gerekiyor. MEB ekranlarına ulaştıktan.


Binlerce sürücü adayı tarafından merakla beklenen. Direksiyon sınavına hak kazananların listesi ve puanları sizler için derledik. MUĞLA - FETHİYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Her soru puan değerinde ve sınavı geçebilmek için sorudan doğru yapmanız gerekmektedir.


Kredi kartı yada bankamatik kartı ile ödeme yaptıktan sonra “sınav ödemelerim” menüsünden dekontunuzu alabilirsiniz. When we analyse your meb. Also sitemap pages name is generally determined as sitemap.


Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları meb. Karşınıza gelen sayfa da bulunan listeden sizin girmiş olduğunuz tarihe uygun olan seçeneği.


MTSK açmak için ön başvuru ekranı seçilerek başvuru işlemlerine başlanır. Erişime açılan sınav sonuçlarını dilerseniz haberimizdeki linke tıklayarak ilgili sayfaya yönlenebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı 10. MEB, ehliyet sınav sonuçlarını açıkladı!


E devlet ehliyet sınav sonuçları. E sınav sonuçları e devlet sisteminde gözükmemektedir. MEB ’in sisteminden sorgulanabilmektedir. TC’niz ve e devlet şifrenizle giriş yaparak ehliyet sınav sonucunuzu sorgulayamazsınız.


Bu ehliyet sınavı bu yılın 4. Pazartesi günü MEB tarafından açıklanacak. Ana Sayfa Haberler. Teknolojinin nimetlerinden faydalanılan alanların sayısı her geçen gün artıyor. Yabancı ülkelerde çok uzun süredir uygulanan E-sınav artık ülkemizde de uygulanmaya başladı.


MEB üzerinden ehliyet sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Mart ehliyet sonuçları.


Yeni ehliyet alma hakkını elde etmiş adaylar ve mevcut sürücü belgelerini yeni ehliyetle değiştirecek olan vatandaşlar başvuru yapmadan önce EGM ehliyet randevu alma sistemine intternetten giriş yaptıktan sonra ehliyet randevusu almaları gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi