Facebook sayfa isim değiştirme

Bırakın sayfa ismini değiştirmeyi bu gibi konularda başınız belaya girebilir. Onun için dikkatli ve özenli bir isim seçimi yapın. Size inanıyorum ki ilk talebinizde, başarıya ulaşacaksınız ve kolayca sayfa isminizi değiştirme işlemini, tamamlamış olacaksınız.


Facebook sayfa isim değiştirme

Sayfanızın adını değiştirmeniz Sayfanızın kullanıcı adını etkilemez. Buraya kadar hem fikir isek eğer sayfa ismi değiştirme aşamalarını aşağıdaki şekilde işleme koyabilirsiniz.


Bu sebeple sayfa yöneticileri de isim değiştirmeleri gerektiğinde oldukça zorlanıyor ve birçoğu değiştiremiyor. Bunun sebebi ise sahte kişilerin sahte isimler almasından kaynaklıdır. Bu aşamada takıldığınız bir yer olabilir.


Ya da sormak istedikleriniz olabilir. Bu bilgileri bizlere yorumdan iletebilirsiniz. Ama isim konusunda takıldınız. Tabi bu bizim ülkemizde geçerli.


Eğer beğenileriniz 200’ü geçti ise facebook sayfa ismi değiştirme malesef olmuyor. Kullanıcı adınızı güncellemeden önce kullanıcı adı kurallarımız hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz. Sayfa adını hemen değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayın.


Sol kısımda Sayfa Bilgileri‘ni tıklayın. Uygulama, bu konuda esneklik tanıyor ve isim değiştirmek isteyen kullanıcılarını da herhangi bir şekilde geri çevirmiyor.


Sizin de eğerki facebookta isim değiştirme nasıl yapılır yazımız hakkında kafanıza takılan sorular varsa bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Yazıyı okumaya devam ederek, nasıl talepte bulunabileceğinizi. Firmalar, kişiler ya da topluluklar artık sosyal ağlarla insanlara ulaşıyorlar. Method 2: Değişiklik Formu.


Son zamanlarda özellikle yaşanan siyasi olaylarda tepki amaçlı olarak isim değiştirmeler çok kullanılmıştır. Son alınan karara göre artık istediğiniz herhangi bir sayfanızın.


Sonucu, Destek Gelen Kutunuz’dan takip edebilirsiniz. Fan sayfaları olsun,resmi sayfalar olsun hepsinde de bu kural geçerlidir. Oda sayfanızı 2den az kişi beğenmişse mümkün olabiliyor. Diğer ayarları değiştirip değiştirmemek tercihinize bağlı.


Alıcı kişiler facebook sayfası satın almak istiyorsa cepteki paradan da facebook sayfasından da olabilirler. Yapılmak istenen isim değişikliği sayfa konusunun değişikliğine neden olmayacak bir değişiklik ise onay veriyor. Sayfa ismi değiştirmek için başvurduğunuz yeni sayfa adı, sayfanızın konusunun değiştiği izlenimini veriyor ise bu sayfanızı beğenmiş olan kişilerin aklını.


Facebook sayfa isim değiştirme

Bunun için öncelikle sayfamıza gidiyoruz. Orada Name yani İsim. Ardından İlk açılan ekrana dikkat! Siz değiştirdikçe bir süre sonra bu hakkınız elinizden alınıyor.


Sizler ise bu süreyi beklemek istemiyorsanız, ilacınız bizde. Olay bu kadar basit. Bunların hepsi, genellikle yeni sayfalarda olur.


Facebook sayfa isim değiştirme

Arkadaşlar facebookda 2. Yenilenen facebook sayfalarıyla birlikte, facebook bu işe de el atmış ! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi