Dubai balayı turu

Eğer kararsızsanız, balayı paketimizin sürprizleriyle romantik duygularınızı alevlendirdiğimizde fikirleriniz değişecek. Balayı Tur Programı. Domestic Cultural Tours.


Dubai turu seçeneklerini uygun fiyat ve taksit imkanları ile sunmaktadır. Modern ve lüksün iç içe geçtiği oteller ve alışveriş merkezleriyle büyüleyen, yapay adalar, çöl safari ile asla sıkılmayacağınız bir tatil rotası.

Dubai turları aynı zamanda yeni evli çiftler için de mükemmel bir balayı turu planlar. Eğer balayında nereye gideceğinize karar veremediyseniz balayı turları kapsamında Dubai’yi de değerlendirebilirsiniz. Dubai’de balayı demek ihtişamlı bir yaşam ile deniz ve çöl deneyimlerini aynı anda yaşamak demektir.


Dubai balayı turu kapsamında şehrin en güzel noktalarını ziyaret etme şansınız da bulunuyor. Bu dinamik şehirde kalmayı planlayan balayı çiftleri, ve yıldızlı zenginliğe, cazibeye sahip, ikonik Burj Al Arab da dahil olmak üzere.


Rota Travel’a bakmadan karar vermeyin! Dubai Turu Emirates Havayolları İle Gece Gün. Bilgi almak için hemen tıklayın!

Buradaki farklı kültürleri en iyi burada gözlemleme şansı bulursunuz. Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler merkezi olan Dubai, son dönemlerin en ünlü Ortadoğu turu duraklarından bir tanesi.


Otel yerleşme işlemlerinin ardından dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenen Dubai Şehir Turu için otelden ayrılıyoruz. Bu turumuzda Sheikh Mohammed Sarayı, Clock Tower, Altın Çarşısı, Deira, Burj Al Arab, Palmiye Adası, Jumeirah Bölgesi,Jumeirah Camii ve Jumeirah Beach Hoteli ve JBR bölgesi ziyaret edilecektir. Dubai ’yi yakından tanıdığımız bu keyifli turun.


Dubai için “en”ler kenti demek yanlış olmaz. En büyük binalar, en büyük alışveriş merkezleri ve oteller, en büyük.


Dubai, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezine de ev sahipliği yapıyor. Burj Khalifa, dünyanın en yüksek binası. Güneş batışını izlemek, Dubai Mall’da yapılan ışık gösterilerine şahit olmak etkileyici olur.


Eğer isterseniz Dubai Mall ışık gösterilerini, yakından da izleyebilirsiniz. Jolly güvencesi ile yurt dışı balayı turları ile seyahat edin, karlı çıkın. Hem güvenilir hem de avantajlı yurt dışı turları arasından nereye gideceğinize karar veremediyseniz size önerimiz bir. FİRMALARI LİSTELE Hemen tekli.


Vizesiz Yurtdışı Turlar. Akşamları başlayan bu. Aralık Dubai turuna katıldık.

Tekrar görüşmek dileğiyle. Dubai programlarımızda rehber Dubai karşılamalı olacaktır, pakete dahil rehberlik hizmeti sadece panoramik şehir turu ve gidiş-dönüş alan transferini kapsamaktadır. Ekstra turlar alındığı takdirde rehberlik hizmeti de alınmış olacaktır. Sonrasında otelinize transfer.


Bununla birlikte, Dubai büyük bir dünya şehridir ve sağduyulu önlemlere dikkat edilmelidir. Kadınlar kenti tek başına keşfetmekte pek sorun yaşamazlar. Ancak yine de, mütevazi bir giyim anlayışı şehrin daha geleneksel bölümlerinde. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.


Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi