Marka tescil sorgulama türk ticaret

Marka İlan Bülten No. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Yüzeysel sorgulama bir yanılgıya sürükleyebilir bundan dolayı TPE marka sorgulama sitesi kullanılır ve isim yayına çıkar. Yayına çıkmadan önce şekli inceleme, uzman benzerlik yapılır ve daha sonra yayın kararı alınır.


Dosya takibinde TPE marka sorgulamadan bize verilmiş olan başvuru nosunu yazdıktan sonra doğrulama kodunu da girdikten sonra takibi yapılabilir. Daha önce yapılmış olan markaların sorgulanması, markaya benzer, yakın yapılmış olan başvuruların araştırmalarını Karar Patent olarak müvekkillerimizin istekleri doğrultusunda kullanmış olduğumuz. Firmamız dilerseniz sizin için kullanmak istediğiniz markanın tescilinin uygun olup olmadığını sorgulayabilir.


Sorgulama sonrasında eğer marka tescili bakımından bir olumsuzluk veya engel yoksa, başvuru yaparsınız. Genellikle gün içerisinde tamamlanan bu işlem biraz meşakkatli sayılabilecek. TPE marka sorgulama sonuçlarında markanıza birebir benzerlik gösteren veya anımsatan üçüncü kişilere ait marka tescil belgesi bulunmaması durumunda marka tescil işlemlerine geçilmektedir.


Marka tescil sorgulama türk ticaret

Yukarıda bahsedilen marka tescil sorgulama, isim tescil sorgulama işlemleri ortalama ila dakika arasında tarafımızca tamamlanmaktadır. Siz değerli müvekkillerimize hafta içi, hafta. Satış fiyatını görmeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor.


Fakat marka tescil süreci basit olarak gözükse de oldukça karışık bir yapıya sahiptir. Tescil edilecek marka ile aynı yada ayırt edilemeyecek derecede benzer olan bir markayı araştırma, sorgulama ve değerlendirme işlemi profesyonellik gerektiren bir husustur.


Sorgulama sonucunda tescile engel olabilecek bir marka ile yada nedenle (red için diğer kriterler) karşılaşılmaması durumunda marka tescili için başvuruda bulunulur. Eğer arama sonucunda markanızın istediğiniz sınıfta tescil edilebilir olduğu görünüyor ise, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yapacağınız araştırma ve sorgulamalar ön eleme için faydalı olduğu gibi sorgulama ve araştırma bulgu ve sonuçlarının bir marka.


Marka tescil sorgulama türk ticaret

Pey verdiğim ürünler. Siz de isim patent sorgulama, marka tescil sorgulama, marka sorgulama, marka araştırma, patent alma ve isim patent araştırma işlemlerinizde en doğru ve güvenilir adres olan Global Tescil Ofisine başvurun. Yarı yolda kalmayın. E-bültene abone olarak sitemizdeki duyuru ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.


Uzman marka sorgulama ekibi sizin için ücretsiz olarak araştırma yapacaktır. Tescilli bir isim hakkı sahibi olmak sektörde ki varlığınızı daha güçlü bir hale getirecektir. Tüm süreçleri aynı gün içerisinde başlatılabilmektedir.


Yapılan sorgulama ve araştırma işleminin de markaya ait tüm unsurlar göz önünde bulundurularak araştırma yapıldığına emin olunmalıdır. Maraş Patent, marka sorgulama istenen marka isminin başkaları adına önceden herhangi bir tescil olmasa dahi, tescilsiz ancak marka niteliğinde kullanılması nedeniyle öncelikli marka hakkına dayanak yapılarak hem markalar bülten yayınına hem de sonradan olası hükümsüzlük davalarına konu olup olmayacağı ve böyle bir durumda risklerin ne olduğu ve ne yapılması.


Bir ticaret unvanının kullanılıp kullanılmadığı, kullanılıyorsa hangi sicil müdürlüğüne hangi numara ile kayıtlı olduğu bilgilerine erişilebilir. Danışmanlık, Uluslararası ticaret, yıl hakkında daha fazla fikir görün.


Paraf Web Tasarım, marka sorgulama istenen marka isminin başkaları adına önceden herhangi bir tescil olmasa dahi, tescilsiz ancak marka niteliğinde kullanılması nedeniyle öncelikli marka hakkına dayanak yapılarak hem markalar bülten yayınına hem de sonradan olası hükümsüzlük davalarına konu olup olmayacağı ve böyle bir durumda risklerin ne olduğu ve ne yapılması. Ayrıca mevcut ticaret unvanınızı veya işletme adınızı marka olarak tescil ettirmeniz de mümkündür bu şekilde ticari faaliyetlerinizi daha sorunsuz ve daha güvenle yürütebilirsiniz.


Artı Mühendislik Mimarlık Ltd. Ardından şimdi ya da sonrasında markanın icra edileceği ürün ve hizmetlerin sınıflarının listelendiği marka tescil sınıfları kararlaştırılmalıdır.


Marka tescil sorgulama türk ticaret

Aslı en önemlisi tescil başvurusu yapılacak isim veya logonun farklı kılıcı özelliklerinin düşük veya. Ticaret Unvanı Örnekleri: Koç Holding A. Denizli Web Tasarım, marka sorgulama istenen marka isminin başkaları adına önceden herhangi bir tescil olmasa dahi, tescilsiz ancak marka niteliğinde kullanılması nedeniyle öncelikli marka hakkına dayanak yapılarak hem markalar bülten yayınına hem de sonradan olası hükümsüzlük davalarına konu olup olmayacağı ve böyle bir durumda risklerin ne olduğu ve ne yapılması.


Pendik Web Tasarım, marka sorgulama istenen marka isminin başkaları adına önceden herhangi bir tescil olmasa dahi, tescilsiz ancak marka niteliğinde kullanılması nedeniyle öncelikli marka hakkına dayanak yapılarak hem markalar bülten yayınına hem de sonradan olası hükümsüzlük davalarına konu olup olmayacağı ve böyle bir durumda risklerin ne olduğu ve ne yapılması. Kütahya Patent, marka sorgulama istenen marka isminin başkaları adına önceden herhangi bir tescil olmasa dahi, tescilsiz ancak marka niteliğinde kullanılması nedeniyle öncelikli marka hakkına dayanak yapılarak hem markalar bülten yayınına hem de sonradan olası hükümsüzlük davalarına konu olup olmayacağı ve böyle bir durumda risklerin ne olduğu ve ne yapılması.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi