Kumpir fırını

Kumpir Fırını Modelleri. Profesyonel mutfak, otel, restoran, kafe veya işletmenizin ihtiyacı olan kumpir fırını modelleri, kalitesinden ödün vermeyen endüstriyel ve profesyonel mutfak marketi cafemarkt. Aradığınız sanayi tipi kumpir fırını çeşitlerini sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz. Bardakta Mısır Arabası.


Kumpir fırını

Kuzu Çevirme Makinası. Pide ve Lahmacun Fırınları. Piliç Çevirme Makinası.


Fırından çıkan patateslerin orta kısmını açtıktan sonra vakit kaybetmeden tereyağı ve rendelenmiş kaşar peyniriyle patatesin iç kısmını ezmelisiniz. Burada yeralan kumpir fırınlarında patates pişirmee gayet kolay olup, patatesleri pişirirken randımanlı pişirme yaparlar. LPG ve NG ile çalışabilme özelliği.


Kumpir fırını

Her çekmece için ayrı brulör. Sepete Ekle Toplam ürün görüntüleniyor. Bu kumpir fırını modeli en küçük fırınlardan birisidir. Otomatik termostatıyla içerisindeki pişirme sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.


Alışveriş sepetiniz boş! Not: Çekmeceler Siyah Fırın Boyalıdır. Gazlı kumpir fırınının Derinliği cm. Ben bu malzemeleri kullandım.


Kumpir fırını

Patatesleri yıkayıp kuruladıktan sonra ortadan ikiye kesin ve mikrodalga fırında 900watt ayarda 8-9dk kadar pişirin. ENDÜSTRİYEL MUTFAK HAZIRLIK EKİPMANLARI. SEBZE HAZIRLIK EKİPMANLARI.


Hz elektirkle çalışan. Elektrostatik boyalı gövde. Bazen şirketler kendileri taşıma hizmetlerini sunarken, bazen taşıma servisini başka nakliyat şirketlerinden sağlamanız gerekebilir. Aynı şekilde, gönderimi.


Model : AKF - E Çekmece : Gerilim : 4V kW -LPG : Boyutlar : 5x 7x 7Ağırlık. Firmamız halen üretimi devam etmekte olan fabrikamızla ve uzman kadromuzla proje,imalat,montaj ve servis ile alakalı tüm konularda hizmet vermektedir. Anadolu’nun ücra bir şehrinde yaşayıp İstanbul’dan Ortaköy gidip eşiniz, sevgiliniz veya bir dostunuzla kumpir keyfi yapamıyor musunuz? O zaman evde alasını yapıp keyfini çıkarın kızlar.


Listeleme Şekli Izgara Liste. Termostat kontrollü. Emniyet ventili ve piezo çakmak ile kontrol. Endüstriyel Mutfak, Paslanmaz çelik çekmeceler.


Bir önceki yazımız olan Dörtlü Ocak başlıklı makalemizde endüstriyel mutfak, endüstriyel mutfak ekipmanları ve endüstriyel mutfak Firmaları. Müşterilerinize eşsiz kumpir keyfini yaşatın. Eğer sizde kumpir fırınları nerede satılır diye düşünüyorsanız aya varan vade seçenekleri ve. Tekli ve çoklu alımlar için fiyatlar farklıdır.


Bu sebeple fiyat belirtilmemiştir. Sipariş miktarları, fiyatlar ve ödeme koşulları için lütfen bizimle iletişime.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi