Evrak zimmet defteri kullanma talİmati

Evrak zimmet defteri kullanma talİmati

Zimem defteri borçluların borçlarının yazılı olduğu deftere verilen addır. Zimmet kelimesinin çoğuludur. Osmanlı döneminde zenginler, hali vakti yerinde olanlar bakkal, manav, kasap gibi esnaf dükkanlarına girerek veresiye defterinde borcu.


Giden Evrak Defteri : Merkezden çıkan her türlü resmi yazı, sevk vb. Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı, Türkiye Bisiklet Federasyonunun bütçe ve muhasebe işlemlerine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.


Kapsam MADDE 2-(1) Bu Talimat, Türkiye Bisiklet Federasyonunun mülkiyetinde bulunan bütün mal varlıkları ile haklarının bütçe ve muhasebe işlemlerini kapsar. ARAÇ KULLANMA TAL ĐMAT VE TAAHHÜTNAMES Đ. TĐ ’ ne ait şahsıma tahsis edilen veya işim gere ği kullanmam gereken araçları,a şağıda belirtilen kullanma talimatlarına göre kullanmayı ve verilen araçla ilgili her türlü maddi ve cezai sorumlulu ğu şimdiden kabul beyan ve taahhüt ediyorum.


Dekanlık Makamınca da görülen evraklar, evrakın havale edildiği birime zimmet yapılması için tekrar Yazı İşleri birimine getirilir. Araç Kullanım Talimatı"nı okumak ve imzalamak zorundadır.


Personelin hasta sevk kağıtları da bu defterlere kaydedilir. Araçlar, şirket personeli haricinde 3. Rektörlüğün yazıları giden evrak zimmet defteri kanalıyla rektörlük gelen evrak memuruna imza karşılığı teslim edilir. Tıp fakültesi dekanlığına ait yazılar, giden evrak zimmet defteri kanalıyla gelen evrak memuruna teslim edilir. Aday Memur Yetiştirme Eğitimleri ve sınavı yapılacak diğer Hizmet İçi Eğitimler ile ilgili teslim alınan de.


Yönetim Kurulu karar defteri : Defterde verilen karara aykırı oy kullanan veya çekimser kalan üyeler, karar altına aykırı oy kullanma ve çekimserlik sebeplerini belirterek kararı imzalarlar ve bu durumu denetçilere bildirirler. Görevi kötüye kullanma suçu, kamu görevlisinin görevlerinin gereklerine aykırı hareket etmesiyle oluşan genel bir suçtur.


Adli dava dosyaları: 5: 35: 40. Dosyaları: 5: 15: 20. Suç duyuruları: 5: 10: 15. Hukuki mütalaalar: 5: 25: 30. Kurumla ilgili hazırlanan kanun tasarıları ile kanuni düzenlemeler ve ilgili. CEZA DAİRESİ ESAS NO. Tatil günleri ziyarete. Sistemi kullanma yükümlülüğünün başladığı tarih. Basit usule tabi mükellefler ile serbest meslek erbapları (noterler hariç) 1. Diğer mükellefler ise 1. Bunlar için zimmet defteri kullanmaya gerek yoktur.


TABLOLAR TABLO-Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Temini Kapsamında Alımı Yapılacak Sınıf ve Branşlar. TABLO-Boy-Kilo Oranlarını Gösteren Tablo.


Evrak zimmet defteri kullanma talİmati

TABLO-Uzman Erbaş Olacaklar İçin Nitelik Belgesi ile Doldurma Talimatı. Talimatlar (Genel isg çalışma talimatları ve makine ekipman kullanma talimatları. c) Formlar.


Acil Durum Kayıtları Klasörü: Acil durumlara müdahale kapsamında hazırlanmış ve onaylanmış tüm kayıtlar bu klasörde yer alır. Kalem memuru dosyanın çıkışı zimmet defteri ve iş akış sistemi üzerinden yaparak, arşive gönderir.


Evrak zimmet defteri kullanma talİmati

Harcamalara İlişkin Karar Defteri, 2-İşletme Defteri, 3-Personel Devam-Devamsızlık Defteri. Toplantı karar defteri. Harcamalar dosyası. Evrak dosyası ve zimmet defteri. Gelir-gider defteri.


KIZILAY KULÜBÜNÜN SORUMLU OLDUĞU KİŞİ VE KURULLAR: Sosyal Kulüp yönetim kurulu: Okul müdürüne, Görevli müdür yardımcısına, Sosyal kulüp danışman öğretmenine, Rehber öğretmenler kuruluna, Kulüp.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi