Marka sorgulama türk ticaret

Marka sorgulama türk ticaret

Marka İlan Bülten No. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle. Yüzeysel sorgulama bir yanılgıya sürükleyebilir bundan dolayı TPE marka sorgulama sitesi kullanılır ve isim yayına çıkar.


Marka sorgulama türk ticaret

Yayına çıkmadan önce şekli inceleme, uzman benzerlik yapılır ve daha sonra yayın kararı alınır. Dosya takibinde TPE marka sorgulamadan bize verilmiş olan başvuru nosunu yazdıktan sonra doğrulama kodunu da girdikten sonra takibi yapılabilir. Türkiye nin ilk ve tek B2B e-pazaryeri olan TURKTICARET. Sorgulama yaptığınız isim sonuçlarda alınabilir olarak görünüyorsa 1-yıl arasında kayıt altına alabilirsiniz.


Bir ismi ne kadar süre için tescil ederseniz o süre boyunca sizde kalacaktır ve kullanım hakları size ait olacaktır. Süre bitiminde sizde kalmaya devam edebilmesi için kayıt yenileme yapmanız gerekir. Daima müşteri memnuniyetini esas alan uzman ve deneyimli. Ancak buraya yapılacak başvuru işlemlerin takibi sizin veya talimat vereceğiniz aracı firma tarafından yürütülür.


Araştırma, dosya hazırlama, başvuru, takip ve onay gibi süreç takiplerini kendiniz de yapabileceğiniz gibi, profesyonel bir firmaya teslim etmeniz hem hata payını azaltır, hem süreci. Buna bağlı olarak da markanın haczedildiği sicile kaydedilir ve tarihten sonra borçlu markayı kullanmayı devam. Bu özelliklerin başka bir buluşta olup olmadığı incelenir. Kurum tarafından olumsuz karar verilmesine sebep olabilir.


TPE marka sorgulama sonuçlarında markanıza birebir benzerlik gösteren veya anımsatan üçüncü kişilere ait marka tescil belgesi bulunmaması durumunda marka tescil işlemlerine geçilmektedir. Yukarıda bahsedilen.


Patent sorgulama araştırmasında. Harfler, rakamlar, işaretler hatta isim ve soyisim dahi marka tescili ile. Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. OR-BİS PATENT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ALAADDİNBEY MAH.


ZMİR YOLU CENGİZHAN İŞ MRK. Bundan dolayı marka sorgulama işleminin profesyonel, deneyimli ve tecrübeli uzmanlar tarafından yapılması bu süreçte sizin yararınıza olacaktır. Sorgulama sonucunda tescile engel olabilecek bir marka ile yada nedenle (red için diğer kriterler) karşılaşılmaması durumunda marka tescili için başvuruda bulunulur.


Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararına çalışı. Online İşlemler sayfasından elde edilen araştırma sonuçları bilgi amaçlı olup bu sonuçlara göre yapılacak başvurular tescil edilir ya da edilemez kesin yargısına varılmamalıdır. Ticaret Merkezi açmayı hedeflemektedir. Pey verdiğim ürünler.


Ticari işletmeniz için türetilmiş isimler, sloganlar, şekiller, sayılar ve kişi ismleri sizleri diğer işletmelerden ayıran markanızdır. Serbest Bölge Müdürlükleri.


Marka sorgulama türk ticaret

Ancak yapacağınız araştırma ve sorgulamalar ön eleme için faydalı olduğu gibi sorgulama ve araştırma bulgu ve sonuçlarının bir marka. Başkası tarafından kullanılan tescilsiz bir markanın, hak sahibi olmayan bir kişi tarafından tescil için başvuru yapılması veya tescil ettirilmesi hallerinde, gerçek marka hakkı sahibinin itiraz.


Eğer arama sonucunda markanızın istediğiniz sınıfta tescil edilebilir olduğu görünüyor ise, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Uluslararası tescil ise daha farklı işlemektedir.


Fakat marka tescil süreci basit olarak gözükse de oldukça karışık bir yapıya sahiptir. MARKA SORGULAMA NASIL YAPILIR ? Farkında olmasanız bile, herkes günlük olarak ticari markalarla ilgilenir. Türk marka tescil ekibi ile en kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Uzman marka tescil ekibimiz size doğru isim tescil sorgulaması ve tescili yaptıracaktır.


KAYIT Giriş Formuna Git. GİRİŞ YAPMALISINIZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi