Dictionary türkçe İngilizce

Dictionary türkçe İngilizce

Okunuşları ve çevirileriyle birlikte kelimelerin anlamları ve tanımları. Both for professionals, students and daily users. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


Dictionary türkçe İngilizce

Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. You can search words by their fields of profession, hear different accents in languages, add and correct entries.


Langtolang Multilingual Dictionary. The most popular dictionary and thesaurus for learners of English. Meanings and definitions of words with pronunciations and translations.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Daha fazlasını öğrenmek için bkz. Double click on any word on the page (except links) to look up its meaning in our Turkish Dictionary. Türkçe online sözlük Tureng.


Visit our how-to_page for more tips on using Turkish Dictionary. Your comments and criticism are always appreciated. OS, Android ve Windows mobil platformlarda online ve offline sözlük programları. Sesli Sözlük garantisinde Profesyonel çeviri hizmetleri.


Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim. A bath from Kyoto Municipal Zoo, Kyoto generates the adolescent frog, An dress from Lago Rosselot National.


Read reviews from world’s largest community for readers. TURKISH - ENGLISCH DICTIONARY with pi. But events that took shape in Germany al.


Akademik, hukuki, edebi, teknik ve tıbbi tercüme başta olmak üzere tüm alanlarda hem bireylere hem de kurumlara yönelik profesyonel çözümler üretiyoruz. For over years, Dictionary.


English language with its free digital services. We develop mobile dictionary and reference applications. Our privacy policy. A science dictionary. This book is a dictionary. A walking dictionary : Bilgili bir kimse. Indirim kodları, kupon ve kampanyalar için Jarrt. A very beautiful, nice and caring young lady. Loved by lots of people but hate for her looks. She is a great friend to all and forgives easily" İngilizce.


Dictionary türkçe İngilizce

Derleyici: Necmettin Arıkan: Derleyici: Gülderen Yenal: Derleyici: Gülsevin Taşpınar: Yayın Tarihi: 01. Room 3İş hayatında yanlışları düzeltmek kadar, personeli takdir etmek de önemli. Anna övgüyü hak ediyor.


TÜRKÇE - İNGİLİZCE, İNGİLİZCE - TÜRKÇE SÖZLÜK. Otomatik tamamlamayı etkinleştir : Bu sayfadaki herhangibir kelimenin üzerinde çift tıklayarak o kelimenin anlamını sözlüğümüzde arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi