Diyanet kur

Ulusal bir radyo kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Tam ilimizde siz değerli dinleyicilerine sesini duyurmaktadır. Her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam. Kimin üzerinde din kardeşinin ırzı, namusu veya malıyla ilgili bir hak varsa, altın ve gümüşün geçmediği hesap günü gelmeden helalleşsin.


Diyanet İşleri Başkanlığı Resmi İnternet Sitesi.

Sebeb-i Nüzul programıyla da dinlediğiniz ayetlerin neden indirilmiş olduklarıyla alakalı bilgiler alabilirsiniz. Siz de hemen tercihinizi bu radyo kanalından yana kullanabilir, bu alanda muhteşem dinletilere ortak olma şansına sahip olabilirsiniz. Alanında önde gelen hocalar ve programcı kalitesi ile beraber güzel vakit geçirme olanakları söz.


Peygambere tertil üzere indirildiğini ashaba da aynı ölçülere uyularak öğretildiğini anlıyoruz ve Kur ’ân’ın tertil üzere yani tecvid kurallarına riayet ederek okunması gerektiğini öğreniyoruz. Ankara frekansı 8 İstanbul frekansı ise 9olan bu radyo kanalına hemen bağlanmak için web radyomuzu tercih edebilirsiniz. Her yaş grubunun severek tercih.


Ancak hedef kitlede sadece Hâfız olmak isteyenler değil Kur ’ân-ı Kerîm’in bir kısmını ( belli sureler, ayetler veya cüz ) ezberlemek isteyenler için de seçenekler sunulmuştur. Bütün programlara ve program hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Program arşivlerine ulaşabilirsiniz. Favorilerim bölümüne favoriniz olan programı ekleyip dilediğiniz zaman hızlıca ulaşabilirsiniz. Yayınlanma Tarihi: 29.


Online yayın yapan istasyonda siz de dini. Dinimi Öğreniyorum saat 11. Kur ’an Okuyorum dersi ise saat 17. Bilgisayarınıza indirip internet olmadan masaüstü program olarak.


DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü. Adres : Üniversiteler Mah.


Gönlümüze şifa veren ayetlerin manevi ikliminde soluklanacağımız kimi zamanda peygamber kıssaları ile huzur bulacağımız Prof. The program is broadcast hours per day in the Turkish Language. HÂFIZ adını taşısa da bu uygulama ile sadece hâfız yetiştirmek değil birkaç ayet veya birkaç.


Ali Erbaş’ın Vereceği İlk Dersle Başlayacak. Mobil Uygulamalarımızın detayını görmek için tıklayınız Detaylı BİLGİ T. TAK DİM KUR ’AN-I KE RİM VE.


Erbaş, ders için gerekli materyalleri de.

Her zaman en güzel seslerden aşr-ı şerifler dinleyebilirsiniz. Topics kuranportali. ULUSLARARASI HAFIZLIK VE KUR ’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ. Türkiye Belediyeler Birliği Dış İlişkiler Müdürü Yunus Biçer Çalıştayımıza Katıldı.


Başkanlığımızın internet sitesinden çocuklarımızın kaydını yapabilir ve ilçe müftülüklerinden kitaplarını temin edebilirsiniz. Değerli Müslümanlar! Yılı Ramazan Ayının ilk günü yayına başlamıştır.


Fakat bütün bireylerin uzun. Arapça ve Meal seçeneğinin yanı sıra bir çok ek özellik barındıran uy.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi