Davetiye tasarla

Days Money Back Guarantee on Cables, Custom Cable Lengths, Full Range in Stock. Extensive Selection from the smallest to the Largest Statement piece. QuerySurge automates the data testing of your BI reports, run full regression tests.


Tümüyle sizi yansıtan davetiyenizi oluşturun, zarfınızı seçin, istediğiniz sayıda bastırın ve birkaç gün içinde adresinize gelsin. Canva’nın profesyonellerce tasarlanmış çevrimiçi davetiye şablonlarından oluşan geniş koleksiyonuyla etkinliğinize pozitif bir başlangıç yapın.


Canva’nın davetiye hazırlama programında doğum günlerinden hayır etkinliklerine, düğ�. Taksit Fırsatı, Süper Baskı Kalitesi ve Hızlı Kargo! Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sonrasında isterseniz size yardımcı oluruz.


Davetiyeni kendin tasarla ! Tasarımı kaydetmek için önce sitemize kaydolmanız gerekmektedi. Dilerseniz kolayca davetiye tasarlayın. Elbette davetiye dizayn etme noktasında uzmanlaşmış bir ekip tarafından özel tasarım davetiye modelleri hazırlanıyor.


Davetiye tasarla

Bu tasarımlarda davetiyenin renginden, kullanılacak yazı karakterine, kesiminden zarfına kadar tüm seçimleri kendiniz yapabiliyorsunuz. Dikdörtgen ya da kare gibi kağıt şekline de kendiniz karar verebilirsiniz.


Doğum günü davetiyenizi yazdırın veya eğlenceli bir e- davetiye oluşturun. Geleneksel bir etki uyandırmak istiyorsanız doğum günü davetiyenizi bastırın ve postayla gönderin! Siz sadece "Baskıya Gönder" düğmesine tıklayın, bırakın yeni ve göz alıcı doğum günü davetiyelerinizle Canva Print ilgilensin!


Kartvizit Baskı, Etiket Baskı, Broşür Baskı, Magnet, Afiş, Poster, Fotoğraf Baskıları, Kanvas Tablo, Kişiye Özel Baskılar, İç ve Dış Mekan İhtiyaçlarınız için Online Tasarım Yapın, Online Baskı Siparişi Verin. Binlerce Farklı Tasarım. Listeme Ekle Karşılaştır.


Hatıralarınızla fotoalbüm veya fotokitap oluşturun. Tebrik kartları oluşturabilirsiniz. Evet sitemiz içerisindeki davetiye kategorilerinin çoğunda bu özellik bulunmaktadır. Liva, Ecolive, Erdem, Flora kategorilerinde kendin davetiye tasarla uygulaması kullanıma hazırdır.


Diğer kategoriler için çalışmalarımız hızlıca sürdürülmekte olup, herhangi bir davetiye özelinde, dileğiniz halinde hızlandırma yapılabilir. Hem ucuz hemde lüks davetiye modellerini Türkiye de alabileceğiniz en uygun fiyatlar ile müşterilerimize elimizden gelen imkanları sunmaktayız. Kendi sözleriniz ve fotoğraflarınızdan oluşan, tamamen size özel bir foto kitap hazırlayın.


Yüzlerce yaratıcı davetiye şablonundan birini seçin. Düğünler, doğum günü partileri veya doğum öncesi hediye partileri için davetiyeler tasarlayın. Seçtiğiniz resmi baskı alanına yerleştirmek için yakınlaştırıp, uzaklaştırarak ayarlayabilirsiniz yada tasarımını hazırlayamadığınız resimlerinizi bizimle iletişime geçip göndererek tasarlatabilirsiniz.


Davetiye tasarla

Allah böyle buyurdu, Herkes buna uydu Evlilik sevgi yurdu, Biz uymazsak olur mu Olur diyenler sağ olsun, Biz evleniyoruz, Mutluluk gele dursun Dostlara haber olsun Düğünümüz var bugün buyrunuz. Kurulduğumuz günden bu yana sürekli olarak büyümekte ve gelişmekte olup kaliteli davetiye modelleri ile sizlere hizmet vermekteyiz.


Düğün davetiyeleri, nişan davetiyeleri, sünnet davetiyeleri yada diğer etkinlikleriniz için çeşitli davetiyeler ile sevdiklerinize değer verdiğinizi hissettirebilirsiniz. Kolayca davetiyeni oluştur ve paylaş.


Davetiye tasarla

Yer, adres, irtibat numarası ve tarih gibi önemli detayları mutlaka içermelidir. Kullanılan dil, saygılı ve kibar olmalıdır. Mesleğinize veya stil inize göre tasarımınızı seçin. CRETSİZ fotoğraf ve logo yükleyin.


Parlak selefon, mat selefon ve fantezi kağıt gibi çeş itli sonlandırma seçenekleri ile yüksek kalitede tam renkli tasarımlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi