Marka tescil başvurusu

Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Firmamız marka tescil başvurusunda ve marka vekillik hizmetinde uzman kadromuz, hızlı ve güvenilir kaynakları ile sizlere yardımcı olmak için hazırdır. Avrupa birliği üye ülkeleri de dahildir. Marka İlan Bülten No.


Madrid marka başvurusu için ile ay arası incelemesi sürer. LUKOIL MARKASI TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNDA TANINMIŞ MARKA OLARAK TESCİL EDİLDİ. Başvuruda bulunabilmek için, başvuru sahibinin tacir olması veya ticari işletmesinin bulunması gerekmemektedir. Gerçek kişiler de kendi adlarına marka tescil başvurusunda bulunabilmektedirler.


Birden çok marka için tek bir marka başvurusu yapılamamaktadır. Her marka için ayrı bir tescil başvurusu.


MARKA TESCİL işlemi için başvuru yapılmadan önce markanın uygunluğunun sorgulanması gerekir. Madrid protokolü ve Bireysel ülke marka başvurusu şeklindedir.


Marka tescil başvurusu

Bu süre, bittiğinde 10’ar yıllık dönemler halinde yenilenebilir. Başvuru için bir ticari işletmenizin bulunması gerekmez, gerçek kişiler de marka tescil başvurusu yapabilir.


Marka tescil başvurusu

Kurumuna yapacağınız marka başvurusu ile tescil ettirerek sağlayabilirsiniz. Başvuru işlemlerinden hukuki süreç yönetimine, marka araştırma ve analizlerinden markaların ticari değere dönüştürülmesine kadar geçen her aşamada, markalarınızın yurtiçi ve yurtdışı takip ve korunmasında size tam bir hizmet zenginliği. Tasarım Hizmetleri Başvuru. Zaman Mührü Başvurusu.


Patent Hizmetleri Başvuru. Siz de hızlı bir şekilde marka başvurusu yapmak ve tescil almak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçiniz. Teknik olarak, eğer belirli bir işaret bir servisle ilişkilendirilirse, “servis işareti” olarak adlandırılır, ancak ticari marka, servisler ve ürünlerle ilgili her iki markayı ifade etmek için yaygın olarak kullanılır.


Eğer söz konusu olan ortak bir marka ise tescil işlemi için gerekli. Bir ürüne ya da bir hizmete ait olan marka sadece bir isim değil aynı zamanda bir temsilci, bir reklam aracı ve bir iletişim aracıdır.


Marka tescil başvurusu

Sadece veritabanı değil aynı zamanda araştırma kriterlerinin de marka karar kriterlerine uygun bir araştırma sonucu vermesi gerekmektedir. Devir Aşamalarını Tüm Ayrın. Bu amaç ile mal ve hizmet grupları ayrı olmak kaydı ile toplamda adet sınıf bulunmaktadır.


Araştırma sonucu olumlu olan markalar için. Teşvik ve benzer olanakların kapısını açan bir anahtar gibidir.


Tekel gücü ile lisans ve benzeri hakları buluş sahibine sunar, hukuki ve cezai her türlü yasal imkanların kullanılmasına imkan verir. Acar patent marka tescil hizmetleri. Daha önce TPE sitesinden rahatlıkla yapılabilen marka tescil başvuru işlemlerinde bugünlerde sıkıntı yaşanıyor. Ancak "Yeni marka tescil başvuru" işlemleri bölümünün neden çalışmadığı ya da olmadığı ise.


Yasalar bu konuda bazı evrak ve belge talep etmektedir. Doğru bir isim, bir markanın en değerli varlığıdır.


Bu araştırma, tescil başvurusunda bulunulması düşünülen markanın, ilgili marka sınıfında tescile müsait olup olmadığını belirlemelidir. Sertifika başvuru sahibine gönderilir.


Bu sertifika, yıllık bir süre için yıllık aidatları ödendiği sürece geçerlidir. Faydalı model yıl korunur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi