Fransa turistik vize

Fotoğraf, 35mm genişlik ve 45mm yüksekliğe sahip olmalı ve fotoğraf beyaz arka fonda çekilmelidir. Gözlük, şapka, başörtüsü. Büyükelçiliğin yönlendirdiği resmi web portalından başvuru formunuzu doldurmalı ve evraklarınızı da seçtiğiniz vize kategorisi bazında bir araya getirmelisiniz.


Vize işlemlerinin en önem arz eden adımı bu işlemlerdir. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Fakat Bordo pasaport haricinde diğer pasaport tiplerine sahip olan kişilerin bu vize başvurusunu yapmasına gerek duyulmamaktadır.

Dolayısıyla Diplomatik, Hususi ve Hizmet isimli. Vize başvuru formuna kızlık soyadının yazılması zorunlu hale gelmiştir. Eksik ya da hatalı doldurulan vize başvuru formları tespit edildiği takdirde. Bu fotoğrafların aydan daha eski olması durumunda kesinlikle başvurular kabul edilmemektedir.


Fotoğraflar standart ölçülerinin dışında kabul edilmemektedir. Aynı zamanda fotoğrafın arka fonu. Bu süreçte sizlere nasıl destek olduğumuz aşağıda detaylı bir şekilde listelenmiştir.


Bu vize türlerinden hangisi için başvuru yapılacak ise o vize türüne uygun evrakların hazırlanması zorunludur.

Aşağıdaki evraklarda güncelleme olmuş olabilir, durumunuza uygun güncel evrak listesini lütfen yetkililerimizden bilgi e-maili olarak isteyiniz. Birçok ülkeye turistik amaçlarla girebilmek için vize uygulaması yapılmaktadır. Fransa Vize Ücreti ne kadar? Doğa ile bütünlük sağlayan muazzam şehrin en gözde bölgesi Vieux Nice.


Başvuru yanlış veya eksik bilgiler, form ve dilekçeye attığınız imzaların farklı olması, pasaport numarası, kimlik numarası gibi bilgilerin uyum içinde olması gerekmektedir, aksi taktirde vize reddi alabilirsiniz. Kişi yabancı uyruklu ise istenen ek evrakları başvurusuna eklemesi gerekmektedir. Gerekli evrakların listelenmiş halini yazının devamında bulabilirsiniz. Tek girişli ya da çoklu giriş seçenekleri ile başvurulabilen turistik vize başvuruları.


FRANSA TURİSTİK EVRAK LİSTESİ. Konsolosluk randevu sistemiyle çalışmaktadır. Seyahat Planlarınızı Lütfen Randevuları Göz Önünde Bulundurarak Hazırlayınız.


Yaz döneminde ve tatillerde pasaport çıkış süresi uzayabiliyor bu süre içerisinde doğacak gecikmelerden şirketimiz sorumlu değildir. Başvuru formu doldurulurken dikkat edilmesi gerekli noktalar vardır. Turistik Vize - Devlet Memuru.


Form için tıklayın. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır. Schengen kapsamında yer alması nedeniyle Schengen.

Aile - Arkadaş ziyareti: Davetiye, Davet eden kişinin oturum kartı veya kimlik kartı fotokopisi. Var ise eski pasaportlar. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır.


Her türlü iş görüşmesinin yapıldığı gerek bireysel. Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı. Ebatında Aydan Eski. Hususi(Yeşil) Pasaport, Hizmet(Gri) Pasaportu ve Diplomatik (Siyah ve Kırmızı) Pasaport Hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ay içerisinde 3. Pasaport, sağlık sigortası, biometrik fotoğraf gibi ortak belgeleri bir araya getirmek oldukça önemlidir.


Bunun yanında hangi vize türünü tercih ediyorsanız onun için teslim etmeniz gereken evraklar da bulunabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi