Facebook kullanıcı adı alma

Yenilenen yöntem ile sayfa adı alma ve kullanıcı ismi oluşturma oldukça kolay bir işlem. Bu makalemizde bu sorularınıza yanıt arayacağız. Erhan Kahraman ShiftDelete. Bu uygulama facebook kullanıcı adı alma uygulamasıydı.


Ekranın sağ üst köşesinde yer alan aşağı doğru ok simgesine tıklıyoruz. Açılan seçeneklerden Ayarlar‘a tıklıyoruz.


Seçilen yeni kullanıcı adında A – Z arası harfler ve – arası rakamlar kullanılabilir. Son adımlarda bu adı değiştirmenizi sağlayacak. Vakit kaybetmeden yerinizi ayırın.


Giriş Yap Kayıt Ol. Sadece başlıkları ara. Kullanıcı : Ara Gelişmiş Arama. O kullanıcı adı size ait bize mail atarak kullanıcı adınızı ala.


Uzun vadede memnun kalacağınız bir kullanıcı URL adres i seçin. Instagram kullanıcı adı alma. Ya da aynı kullanıcı adını farklı noktalama işaretleri ile destekleyebilirsiniz. Bu denemeleri yaptığınızda eski kullanıcı adınıza yakın uygun bir kullanıcı adı almanız mümkün olacaktır.


Facebook kullanıcı adı alma

Ancak siz marka sahibiyseniz hiç kimseye ödeme yapmadan kullanıcı adını alabilirsiniz. Sorularınızı aşağıdaki yorum kısmından sorabilirsiniz.


Merhaba arkadaşlar bi kullanıcı adı var ve adam hesabı kullanmıyor Bana bu hesabı alabilecek biri var mı? Hal böyle olunca, kendiniz için kullanıcı adı almak da zorlaşıyor. Biz de sizler için bu durumu ortadan kaldıracak yönetimi, sizlere aktarıyoruz.


Facebook kullanıcı adı alma

When you run into issues with an app or game, your User ID can help the developer better investigate the problem to understand and address your specific concerns. Adın, kullanmakta olduğunuz mevcut bir instagram hesabındaki kullanıcı adını değiştirmesini istiyorsanız, bu e-postayı yanıtlayın ve hesabın geçerli kullanıcı adını listeleyin. Karşınıza kullanıcı adınızı değiştireceğiniz ekran çıkacak.


Buraya belirlediğiniz kullanıcı adınızı giriniz. Uygunluğunu kontrol ederek bir kullanıcı adı seçin.


Size ait bu bilgilerin sadece iki taraf arasında kalacağı konusunda garanti veriyoruz. Anasayfada yer alan kullanıcı adı ve şifre bölümüne facebook kullanıcı adı ve şifreni girerek sisteme giriş yapabilirsin. Lütfen yardımcı olunuz. Sol taraftan sayfalar bağlantısına tıklayın.


Sonra açılan sayfada sol üstten sayfaların bağlantısına tıklayın. Bu sayfa kullanıcı adı almaya uygun değil’ şeklinde uyarılar veriyor. Teknoloji, Oyun, Uygulama, İnternet, Film.


Eğer bu ağlara üye olursak. Fakat en son dikkat etmeniz gereken nokta ise kullanıcı adını istediğiniz zaman dilimlerinde kafanıza göre değiştiremiyor oluşunuzdur.


Facebook kullanıcı adı alma

Bir kullanıcı adı kaydettirdiyseniz, kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapmayı deneyin. Almak istediğiniz kullanıcı adı daha önce alınmış ve sonrasında silinmiş veya devre dışı bırakılmış olabilir.


Bu yüzden farklı bir kullanıcı adı seçerek tekrar denemenizi öneririm.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi