Çok amaçlı çakı

Amaçlı Çakı Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler. Burun Makası % indirim. Wildlebend İsviçre Çakı % indirim. Odesa Çok Fonksiyonlu Inox Çakı 2TL %. Pek çok özelliklere sahip olan bu kaliteli çakı modellerini bu sayede garantili olarak kullanabilirsiniz.


Türkiye çapında yoğun olarak. Amaçlı Pense Kamufla bir renge sahiptir ve nereye giderseniz gidin bu şık aracı alabilir. Designed by SOG knived.


Çok amaçlı çakı

Bazı çok amaçlı çakı modellerinde bulunan kerpeten, doğal koşullarda karşılaşılacak tamirat ve kesme işlemleri için çözüm sunar. Sitede Mevcut Değil. Mağaza Stoğuna Bak ve Satın Al.


Av, balıkçılık, kamp gibi faaliyetlerde kullanılan çok amaçlı çakılar, korunma amacıyla kullanılan pratik cep çakıları ve estetik amaçlı kullanılan zarif çakılar oldukça popülerdir. Abone olmayın her açtığımız kanal batıyor bu son ümidimiz. Yürüyeceğini sanmıyoruz.


Çok amaçlı çakı

Dikkat: Kanal fotoğrafında yazanlara inanmayın! Her Cumartesi Yeni Bir V. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Victorinox Climber Çakı % indirim. UygunOnline Çok Amaçlı El Feneri Çakı Fonksiyonlu Isviçre Çakısı Fener Seti.


Sepette %İndirim 4TL. Columbia Fonksiyonel Çok Amaçlı Pense Cetv. SOG S66N Power Assist Çok Amaçlı Pense Çakı. KDV Dahil 66TL %10. SOG CC1SB Kredi Kartı Şeklinde Multi Tool. Alışılagelmiş çok amaçlı aletlerin aksine Magnus, tam boy bıçak ve pense kafasına sahiptir. Yapacağınız tüm Outdoor ve kamp. Tüm Etiketleri Göster. Adres Hasırcılar Caddesi. Bu ürünle birlikte diğer Promosyon Çakı ürünlerine göz atmayı unutmayın! Bıçak ve aletler paslanmaz çeliktir.


Bünyesinde – büyük, – küçük bıçak, makas, şişe açacağı, teneke kutu açacağı, kablo sıyırıcı, delik açıcı ve tornavida ulunur. Coghlans Fonksiyonlu Çakı. Yeşil 29TL 26TL. Anahtarlığınıza asabilmeniz için özel askısı ve taşıma çantası bulunur.


Yıldız tornavida, şişe kapağı açacağı, farklı boylarda çakı, makas vb. Gerber GERBER OCTANE ÇOK AMAÇLI PENSE 45TL Kdv Dahil. Kamp yapmayı seven erkeklere doğum günü sürprizleri arasında yer alan bu çakı ile hayat kurtaran kolaylıklar sağlayacaksınız.


Çok amaçlı çakı

TL En ucuz Leatherman Skeletool-Sublime Çok Amaçlı Pense Çakı Multi Tools Çakı yorumları fiyat özellikleri, Çakılar ürün. Malzeme: Paslanmaz Çelik. Uç Seti Benzer Ürünler.


Etiketler: çok fonksiyonlu çakı, çok fonksiyonlu kalem, çok amaçlı çakı, çok amaçlı çakı pense, çok amaçlı ç. Tek elle kullanılabilen çok amaçlı çakı Leatherman tek elle kullanılabilme özelliğinde özel çok amaçlı çakı üretti. Pense, bıçak, tornavida, tel kesicileri gibi farklı boyutlarda birçok özelliğe sahip çakı tek elle kullanılabilen ilk çok amaçlı çakı olma özelliğine sahip.


Yaylı Kargaburnu Pense « Yaylı Düzenli Pense « Yaylı 154cm. Kaşığınız, çatalınız cebinizde!


Paslanmaz metalden üretilmiş bu özel Çak ı ile doğal hayatta kendinize yer açabilirsiniz. Cep Çakısı olarak da kullanabili.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi