Çin vizesi

Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar. Vizeleri ile ilgili ihtiyacınız olan bütün bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TURSAB acentası olan ALTIN TURİZM üzerinden vize işlemlerinizi hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Çin vizesi

Başvuru ücretiniz ve hazırladığınız. Turistik Vize Gerekli Evraklar. Davetiye: Çin turistik vize başvurusu için davetiye gerekmektedir. Konsolosluğu bu davetiyenin aslını vize başvurusu için kabul etmektedir.


Hazırladığınız evrakları kurumumuza kargo, kurye veya elden teslim ederek işleminizi hızla başlatın. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10. Bu günler ve saat aralığında vize işlemleri yapılmamakta olup, diğer konsolosluk işlemleri gerçekleştirilmektedir. Yüzün görünmesini engelleyen ya da ülkeye girişinizde şüphe yaratacak derecede farklı görünümdeki.


Vize Davetiyesi: Çin vize belgeleri arasında en önemli evraktır. Vize sahibini Çin ’de karşılayacak acenteye ait bir belgedir.


Davetiyede başvuru sahibinin kimlik bilgilerinin yanı sıra davet eden kurumun adı, adresi, telefon numarası, kaşesi ve grubunuz için yetkilendirilen kişinin imzası. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için değil birçok ülkenin vatandaşları için zorunludur. Vize departmanımıza Çin vizesi ile ilgili her gün onlarca soru gelmektedir.


Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için başvurulara yer vermesi gerekiyor. Nitekim hizmet, hususi ya da diplomatik pasaport sahibi olan vatandaşlara özel günlük vizelerin verilmesi sağlanıyor.


D Tipi oturum vizesidir. Gerekli evraklar diğer vize türlerine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Büyükelçilik kendi ülkesini ülke sınırları içerisinde direkt olarak diplomatik düzeyde temsil etmektedir. Uzman personel kadrosuyla hızlı ve garantili çin vize hizmetleri, ticari çin vizesi, turistik grup çin vizesi, çin öğrenci vizesi, çin çalışma vizesi, çin akraba ziyaret vizesi, çin fuarları, çin turları, otel rezervasyonları, uçak bileti, apostil Çince – Türkçe tercüme hizmeti.


Vikivize, yolcularımıza vize işlemlerinde her türlü desteği hassasiyetle ve kurumsal özenle vize danışmanlık hizmeti sağlayan bir kurumdur. Vizesi, umuma mahsus pasaport sahibi T. Pasaportunda geçerli bir Çin pasaportu olmayan vatandaşlar, Çin ’e giriş yapmak için vize başvurusunda bulunmakla yükümlüdür.


Vize Merkezi’ne bizzat gelerek teslim edebileceğiniz gibi kargo ile de Vize Merkezi’ne göndermeniz yeterli olacaktır. Türkiye’de bulunan resmi Çin temsilciliklerine direkt olarak. Türk vatandaşları yapılan bu değişikliklere uygun prosedürleri yerine getirerek, vize taleplerinde bulunabilecekler. Halk Cumhuriyeti, vize prosedürlerinde bir takım değişikliklere gitmiştir.


Perpa Ticaret Merkezi B blok kat no. Hemen mail adresinize gönderiyor olacağız. Başkonsolosluğuna yapılacak müracaatlar için takip edilmesi gereken adımlar aşağıdaki gibidir.


Yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin en uzman kuruluşudur. Ticari, turistik, öğrenci ve diğer Çin vize türlerini acentamız üzerinden en uygun ve hızlı şekilde temin edebilirsiniz. Bununla beraber doğrudan kurumun kendine gitme fırsatı olmayanlar farklı şehirlerde görevlendirilmiş kurumlara da gidebilmektedir. Tanınan Moğolca, Tibetçe ve Uygurca dillerin yanı sıra Çin ’de konuşulmakta olan 2dil vardır.


Vize başvuruları Çin temsilcilikleri tarafından yetkilendirilmiş acenteler aracılığıyla yapılmaktadır. Burayı ziyaret etmek için vize almanız gerekir.


HİÇ VİZESİ OLMAYAN) pasaporta vize başvurusu yapacak olan kişilerin, eski pasaport orjinalini, pasaportun resimli kısmının fotokopisini ve eski Çin vizelerinin fotokopilerini sağlamaları gerekmektedir. Eski pasaportu olmayan ya da eski pasaportunu kaybedenlerin yazılı beyanda bulunmaları gerekmektedir, bu sayede de doğabilecek bütün hukuksal. Due to coronavirus (COVID-19), many UK visa application centres are closed until further notice.


Check with your local visa application centre for the latest information on the services they’re. Republic of Turkey Electronic Visa Application System. Seyahat Sağlık Sigortası Opsiyoneldir. Vize tipine göre tüm başvuru evrakları hazırlanmalıdır.


Vize başvuru sahibi randevu gün ve saatinde konsolosluk bölümünde hazır bulunmalı, evraklarını teslim etmeli ve parmak izi vermelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi