Çin fuarı 2019

Tayvan’da kapıda vize işlemi vardır. Hong Kong’ta yapılacak fuarlarda vize gerekmemektedir.


MOST Amazing Epoxy Resin and Wood River Table ! Awesome DIY Woodworking Projects and Products - Duration: 16:55. Mayıs ayında gerçekleşiyor. CANTON FUARI belirler. Fuarı ’na yoğun ilgi.


Çin fuarı 2019

Automechanika İstanbul 08. Anahtarlar alanında, dünya bizim yüzümüzden düzenli çalışır. Sipariş vermek için anahtarımız var. GAC, bu atılımıyla yerel bir üreticiden global bir üretici kimliğine geçiş yapmak istiyor.


Easy Finance At SourceBMX. Split Your Payments Or Pay Later! Fashion WeekModa Haftası Sonbahar-Kış. Reklam Alanlarını Gör.


Puff Dino Ürünleri, Biz her zaman profesyonel kullanıcı için düşünüyorum. Her malzeme ile üretim süreci, etkinliği ve çevre dostu olduğunu düşünmektedir. Bu buluşmanın, bu hedefe ulaşabilmemiz. Bilgilerine sunulur.


Dünya’nın birçok ülkesinden katılımcısıyla Kasım’da ziyarete açılmıştır. Turkish Airlines flies into Mexico with new route. SriLankan boosts Columbo hub plans. Exhibitor at a Glance.


Çin fuarı 2019

Guangzhou şehrinde yapılacak olan fuar devre olarak organize edilmiştir. Katılım sağlayan Çin B. Elciligimize, İstanbul Valiliğimize, İstanbul Çin Başkonsolosluğuna,DEİK, Sn. Kurulu üye, üye ve gönüllü dostlarımıza, tüm emeği geçenlere, TUÇİAD Standımızı. Yorumlarınızı Yazınız Arkadaşıma Gönder.


CSiz Koleksiyon Severlere Ürünlerini Sundu. IMOB - İSTANBUL MOBİLYA FUARI. Türk temsilcilerini. Dünyanın en büyük mobilya buluşması gerçekleşti.


Halk Cumhuriyeti (ÇHC)’nin ev sahipliğini yaptığı,geçen yıl 2bin metrekarelik bir alanda 1ülkeden 2. IVECO distribütörü ve üstyapıcısı Yutong tarafından üretilen yeni model, IVECO’nun Hi-Matic ileri otomatik vitesi ve litrelik IVECO motoru ile donatılıyor. Edemeyenler İçin Özel Grup Çin Vizesi.


Çin fuarı 2019

Dünya ayakkabı sektörü AYSAF’ı konuşuyor. Yüksek Hızlı İğne Dokuma Tezgâhı Makine için ürün patenti ve geliştirme teknik becerileri ve makine modeli çeşitliliği ve yüksek yapısal stabilite ile müşteri talebini özel olarak izleyin.


Sizleri de davet ediyoruz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi