En zor vize veren ülkeler

En zor vize veren ülkeler

En zor vize veren ülkeler. Belçika Türk Vatandaşlarına en zor vize veren ülkelerden biri. Avrupa Parlementosu önündeki patlama, Brüksel Metrosu ve Havalimanındaki saldırılar bunların başlıcaları. Terör saldırıları sonrası ülkede bir panik havası hakim.


Bu nedenle olası bir güvenlik zaafiyetini önlemek, diğer Avrupa ülkeleri. En Zor Vize Veren Ülkeler 1. ABD’nin Göçmenlik ve Vatandaşlık Kanununa göre, göçmen olmayan vize başvurusu.


Eğer bir Avrupa turu yapacaksanız, vize başvurusu yapıp tatilinizi riske atmamanız gereken bazı ülkeler de var ve Türklerin başı bu ülkelerle genellikle dertte. Refah seviyesinin çok yüksek olması ve kaçak göçmen akınına uğraması bunun en büyük nedeni.


Bu ülkeler hangi ülkeler ve Türkiye vatandaşlarına neden vize vermiyorlar hemen bakalım. Ankara Konsolosluğu. Bazı ülkeler Türkiye’ye neden zor vize veriyor?


Aslında en önemli sebep bizim ülkelerine gidip geri dönmememizden korkmaları! Madem öyle en zor vize alınan ülkelerden de bahsedelim. Onlar ki öyle pek misafirperver değillerdir: Almanya.


Kalıcı olmamızdan korkup ipleri sıkı tutuyorlar. Vize almayı düşünenler dikkat: İşte en kolay vize veren ülkeler ! Bahar ayları yaklaşırken tatil planı yapanlara özel kolay vize alabileceğiniz yerleri sıraladık. Sanırım schengen vizesi konusunda balataları yaktıktan sonra en kolay schengen vizesi veren ülkeler ve en zor schengen vizesi veren ülkeler diye bir yazı yazmanın geldiğinin farkına varmış olacam ki en azından benim yaptığım hatayı yapmayın.


Bu anlamıyla en zor vize veren ülkeler çalışmamız her yönüyle özgün, klişe analizlerden uzak ve güncel bir kaynak niteliğindedir. Zor vize alabileceğiniz ülkeler ise şöyle.


Avusturya vize konusunda en çok zorluk çıkaran ülkelerden biri. Her başvuruda bütün belgeleri eksiksiz temin etmenize rağmen sürekli ek belge talep edilebilir. Diğer Avrupa Konsolosluklarının aksine mutlaka konsolosluğa bizzat gitmeniz gerekiyor.


En zor vize veren ülkeler

Avusturya, Lüksemburg, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Norveç, İtalya ve Amerika gibi ülkeler turistik vize konusunda ciddi problemler çıkartan ülkeler. Kimisi refah seviyesinin yüksek olmasından kaynaklı olarak ülkeye potansiyel göçmen akışının önüne geçmeyi hedeflerken, kimisi. En kolay vize veren ülkeler belli oldu!


Son Güncelleme: 20. Pek çok başvuru sahibi Almanya vizesi almanın zor olduğundan yakınır. Ancak Almanya vize başvurunuzu gidiş amacınıza uygun yapıp mevcut çalışma ve düzenli gelir durumunuzu saydam biçimde sunmanız durumunda genel olarak vize alabilirsiniz. Schengen vizesi veren ülke oldu.


Avrupa’da en kolay vize alınan ülkeler Yurt dışına seyahat etmek özellikle de Avrupa ülkeleri söz konusu olduğunda vize sorunu nedeniyle çoğu zaman çileye dönüşebiliyor. Vatandaşlık veren ülkeler den bazıları o kadar ağır şartlar istiyorlar ki gitmek için gerçekten de uğraşmanız gerekiyor.


En zor vize veren ülkeler

Biz de sizin için bu “Challange”a denk ülkeleri listeledik. Japonya’nın vatandaşlık veren ülkeler arasında olduğunu söylemek yanlış olmaz. Tabii sene orada yaşama.


Yani aslında çok da fena sayılmaz. Birçok ülkeden vatandaşlık alabilmek ya çok pahalı olmakta ya da kriterleri çok ağır bulunmaktadır. Böyle bir durumda vatandaşlık alabilmek için biraz araştırma yapmak, şartları daha uygun olan ülkeleri tercih etmek çok daha doğru kabul. Birçok ülkeye göre en kolay çalışma izni veren ülkelerden biri, Tayland’dır.


Gerekli evrakları toparlayıp teslim ettikten kısa süre sonra çalışma izninize çok büyük bir engel yoksa Tayland’da çalışabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi