Dergi editörüne mektup

Editöre mektup (Letter to the Editor) da tıpkı özgün makaleler ve derleme makaleleri gibi akademik dergilerde basılan yayın türlerinden biridir. Fakat özgün makalelerden ve derleme makalelerinden farklı özelliklere sahiptir ve bilim dünyasında da ayrı bir yeri, önemi vardır.


Dergi editörüne mektup

Bu yazımızda editöre mektup şeklindeki yayınları tüm detayları ile inceleyeceğiz. Bu kısım, çalışmanızın değerini dergi editörüne vurgulayabilmek için bir şansınız olduğundan dolayı bunu kısa ve odaklanmış tutun. Editör olmaya niyetliyseniz neleri göze almanız gerekir?


Yalçın, editöre daha çok kitap okuması gerektiğini önerenlerden sen benim kim olduğumu biliyor musunculara, sponsor arayışı içindeki profesyonel okurdan kırgın şaire, içini editöre. Bilen bilir, yazın dergilerine okur mektubu neredeyse hiç gelmez. Gazete ve dergi yayıncılığının ilk günlerinden beri, topluluk üyeleri, yayınladıkları öykülere cevap vermenin bir yolu olarak yayın editörlerine mektup yazdılar.


Bu mektuplar, insani nafaka notlarından, yayın tasarımına, daha yaygın ve kimi zaman da tutkulu politik bağışlara kadar çeşitli konularda olabilir. PDF) Editöre mektup : Yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların. Dünya çapında ve aynı zamanda WSJ. Wall Street Journal" dergisinin editörüne, posta ya da e-posta yoluyla iki şekilde bir mektup gönderebilirsiniz.


Dilbilgisi, noktalama. Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim görevlileri, dergi okuyucularına ve tüm ilgilenenlere bilgi vermek için dergi editörüne bilimsel anlamda "editöre mektup " formatında. Yazar olmak isteyenler neler yapmalıdır?


Editör – yazar ilişkisi nasıldır, nasıl olmalıdır? Dergi Editörüne Not Yazmak.


YKY ve Kitap-lık dergisi editörü ve yazar Murat Yalçın’la kendisine gelen mektuplardan hareketle kaleme aldığı ‘İçimde Oğuz Atay ile Orhan Gencebay İkizi Yaşıyor’ kitabı, yayıncılık ve yazarlık hakkında konuştuk. Edebiyat ve kültür sanat adamlarıyla yapılan söyleşiler yayınlanır.


Dergi editörüne mektup

Uygun metotlarla dergi editörüne mektup yazmanıza aracılık ederiz. Bu mektuplar daha yaygın (ve bazen tutkulu) siyasi rants için iç açıcı insan faiz notları, yayın tasarımı hakkında yorumlarınızı konular, içinde değişebilir. Bu kısımda makalenin bir bölümünün veya tamamının başka bir yerde yayımlanmadığı ve aynı anda bir diğer dergide. Ulus Travma Acil Cerrahi Derg.


Black Sea Journal of Surgery (BSJ Surg), Karadeniz Cerrahi Derneği’nin resmi bilimsel yayın organıdır. BSJ Surg, cerrahi bilimlerde mevcut bilgilere önemli katkı sağlayacak araştırma makaleleri, derleme makaleleri, editöryel, editöre mektup, teknik not ve olgu sunumu yayınlar.


Bilimsel dergilerde yazılmış araştırma makaleleri hakkında dergi editörüne yazılan bilimsel katkı, yorum ve eleştirilerden oluşan yazılardır. Bazen hem araştırmacı hem de editörün gözünden kaçan bir pürüz, okuyuculardan kaçmayabilir. Ya da yayınlanmış çalışmayı daha da güçlendirecek. Editör ve dergi yayın kurulu tarafından yapılan inceleme sonucunda her iki yayında sunulan olgunun ve resmin aynı olduğu saptanıyor.


Olay ayrıntılı olarak incelendiğinde belli bir süre aynı kurumda birlikte çalışan yazarların birbirinden habersiz olarak olguyu yayınladıkları sonucuna. Arama yaptığınız maketleri içeren paketler arasında keşfe çıkın. Diğer çarpıcı sahneleri keşfedin! Makaleniz dizgiye gönderildikten sonra dergi editöründen “makaleniz yayına kabul edilmiútir” bilgisi tarafınıza iletilecektir.


Dergi editörüne mektup

Konuşmamız, nice insan için ekmek kapısı olduğuna dair örne. Sevgili Okur, Hayallerimde sana bu satırları Sakız adasından yazıyor olacaktım.


Mektup Yakuphan Güle ç. Güneşli ama serin bir günde, eski bir taş evin avlusundan, kahvaltı artıklarımın durduğu bir tahta masadan yazacaktım. Katlanır Ferforje mektup dergi gazete tutucu depolama raf dosya tepsisi Organizer malzemeleri için – Cazip fiyatlı Çin menşeli ürünler. Murat Yalçın editörlüğü yaptığı Kitap-lık dergisine gelen mektuplardan yola çıkarak kurgusal bir kitap ortaya koymuş.


Beni Düş Kırkılığına Uğratmaya Hiç Hakkınız Yoktu! Yazar, makaleyi göndermeden önce lisans sözleşmesini kabul eder. Tüm makaleler online başvuru sistemi kullanılarak gönderilmelidir. Kardeşim, Yerlerin ve göklerin reddettiği emaneti yüklenen kardeşim, Yüklü, Peygamberler gibi bu dini taşımaya aday kardeşim, Seçilmiş, Seçeni Allah olan Aziz kard.


Bir makaleyi aynı anda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi