Dağcı sırt çantası

Dağcıların bu heyecan dolu serüvenlerinde ihtiyaç duyacakları tüm eşyaları taşıyabilmeleri ve bu taşımanın olabildiğince kolay olması hayati öneme sahiptir. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Yastıklı omuz askıları olan bir dağcı sırt çantası konfor sağlar. Boyut olarak ihtiyacını karşılayacak doğru çantayı bulman için ürün özelliklerinde yer alan, litre cinsinden hacim bilgisini mutlaka gözden geçirilmelidir.


Dağcılık ve outdoor sporlarında kullanılan çantalar, diğer sırt çantalarına göre çok daha uzun süreler taşındığı için, bu sırt çantasının seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, beden ölçünüze ve anatominize uygun olmasıdır. Kamp, yürüyüş, tırmanış, avcılık gibi tüm doğa sporlarında kullanım için elverişlidir.


Ortopedik sırt kısmı. Kamp Sırt çantası Fiyatları,karşılaştırmaları,kullanıcı yorumları,özellikleri,videoları Cimri. STURM Tablet Çanta Siyah Siyah. Sturm Lt Bej Çanta.


Dağcı sırt çantası

Yasal Sayfa Kredi Kartı ve Banka Kartıyla Ödeme İmkanı. GÜVENLİ ÖDEME 100% güvenli sipariş İA. Ve aralarından istediğinizi seçmeniz beklenir. Dağcı orjinal sırt çantası Yeni Sezon.


Dağcı sırt çantası

Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun. En düşük 14₺ Miktar. Beğen Karşılaştırma List. Su geçirmez, hafif ortopedik sırtlı çanta.


Dağcı sırt çantası

Yürüyü çatnası, dağcı çanta, treyking çanta, kamp çantası. Türk hunter markalı kendi imalatımızdır. Aynı gün kargolanır. Ayarlanabilir Sırt askılı.


Delikli yan file cebi,Laptop gözü Kullanım Alanı : Kamp ve doğa yürüşlerinde,spor ve okul çantası olarak kullanılabilir. Ferrino XMT WTS Sırt Çantası. Bu Ürünü Şimdi Satın Al. Evolite Traveller Sırt Çantası.


Innturt Fonksiyonel Üçgen Çarpraz Sırt Çantası Siyah 24TL. Soperwillton Çapraz Askılı Sırt Çantası 14TL. Akgül Toptan Çanta olarak bizler toptan dağcı sırt çantası üretimi yaparken sizlerin memnuniyeti için saydıklarımızın hepsini üretimin temeline koymuş bulunmaktayız. Bunun yanı sıra En iyi dağcı sırt çantalarına en uygun fiyatlara sahip olmanızı sağlıyoruz.


EMİN ÇANTA Tacirhane Sk. Site Kullanımı - Çerezler ve Gizlilik - K. Etiket: dağcı sırt çantası. Gezebildiğinkadar, sizlere yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizde yol gösterici olması için kurulmuştur.


MKM markalı ürüne ait bir çok ürün bulunmaktadır. Fiyatı : 24TL SEPETE EKLE HEMEN AL. Favorilerinize Eklendi.


LİTRE PROFESYONEL KAMP VE DAĞCILIK ÇANTASI Çantamız özel dizayn edilmiş olup tüm faaliyetlerinizde, seyahatlerinizde, trakking, tırmanış ve tüm outd. Bir yere giderken, gelirken yanımızda taşıdığımız sırt çantası en büyük yardımcılarımızdan birisi olmaya devam ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi