Bursa marka tescil

E-Posta : bilgi(at) bursamarkatescil. Marka Şehir" proje iştirakidir. Ortağımız Etkin Patent. Deneyimli ve uzman ekiplerimi.


Doğal olarak, bir girişimci ürün veya hizmetlerini piyasada en uygun şekilde konumlandırmak isteyecektir. Ticari markanızı, ürün veya hizmetinizin benzersiz özelliklerini tanıtırken marka bilincini korumak için kullanmalısınız.

Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Yılda milyon mutlu müşteri. Hizmet piş, ağzıma düş! Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar.


Müşteri ilişkilerine oldukça önem vermekte ve sizin. Bütün marka tescil ve patent firmaları genel olarak danışmanlık hizmetini sadece vermektedirler. MARKA, PATENT, TASARIM, BARKOD VE TEÃ VÃ K DANIÃ MANLIÃ I KONULARINDA HÃ ZMET VERMEKTEDÃ R. MERKEZÃ BURSA DA OLAN FÃ RMAMIZIN Ã STANBUL, Ã ZMÃ R VE ESKÃ Ã EHÃ RDE OFÃ SLERÃ BULUNMAKTADIR.


Karar Patent ailesi olarak sizlere yardımcı olmak isteriz.

Danışmak istediğiniz her konu için buradayız. Yetkili Kurumu tarafına kayıtlı resmi vekiller aracılığı ile de yapılabilir.


Tescil süreci doğru araştırma, takip ve bilgi birikimini gerektirir. Tescil aşaması yaklaşık yılı bulabilmektedir. Türk Patent Enstitüsünce tescillenmemiş markanız yasal olarak sizin değildir. Yani siz markanızı tanıtmaya uğraşırken başka birileri sizden önce davranıp, sizin olan markayı sizden önce tescil ettirebilir ve sizin bu konuda çok da yapabileceğiniz bir.


Ve marka olarak tescil edilebilse de ürettiğiniz bir ürün yoksa bunun bir anlamı olmayacaktır. Ancak, bu firma örneğin, Talog isminde uluslar arası iş. Patent, marka, patent, faydalı model, industrial design, coğrafi işaret tescili, hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.


Tescilsiz markanın veya ticaret sırasında kullanılan. Patent tescil, ISO Sistem belgelendirme konularında da bizlerden hizmet alabilirsniz. Hafta Sonu : KAPALI. Cevizli Mahallesi, Mustafa Ke.


Bu adres ev adresiniz yada iş yerinizin adresi olabilir. Kullanmakta olduğunuz logo varsa onun. Bu görsel logo mecburi. Ticari bir değer haline gelen markanızı, satabilir, miras yolu ile intikal ettirebilir, lisans hakkı alabilir, rehin ve teminat gösterebilirsiniz.


Araştırma sonucunda, tescil edilebilirlik ihtimali yüksek olan markalar için başvuru dosyalanması aşamasına geçilir.

Sayılı SMK ile, marka işlem süreleri kısaltılmış olup, marka başvurusu işlemleri normal şartlarda gittiği taktirde, yaklaşık 6-ay arasında markalar tescil edilebilmektedir. Bursa patent arama sonuçl. Sunulacak mal ve hizmetlerin tek bir simgede toplanmasına yardımcı olan tescil işlemleri kritik bir öneme sahiptir.


Tescil edilmemiş olan markalar tehditlere açık hale gelir. Tescilli bir marka ise ismini ve patentini yüzyıllar boyu taşıyabilir.


Bu nedenle markaların tescil işlemleri zorunluluk haline gelmiştir. Her marka, onaylandıktan sonra yıl süreyle koruma altına alınır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi