Bursa marka tescil firmaları

TL, 10’ lu tasarım işlem maliyetleri 1. Logo Tasarımı Logo tasarımı özet olarak sade,ayırt edici,akılda kalıcı,simge veya sembole benzer ve çağrıştırıcı olmamalı logo tasarımlar oluşturulmalıdır. Buluşunuzun güvence altına alınmasını sağlayarak, taklitleri önler. Bursa Patent Tescili.


Tasarımınızın korunmasını sağlar, taklitleri önler, rekabet gücünüzü arttırır.

Yabancı İşçi Çalıştırma İzni. MARKA, PATENT, TASARIM, BARKOD VE TEÃ VÃ K DANIÃ MANLIÃ I KONULARINDA HÃ ZMET VERMEKTEDÃ R. MERKEZÃ BURSA DA OLAN FÃ RMAMIZIN Ã STANBUL, Ã ZMÃ R VE ESKÃ Ã EHÃ RDE OFÃ SLERÃ BULUNMAKTADIR. Doğal olarak, bir girişimci ürün veya hizmetlerini piyasada en uygun şekilde konumlandırmak isteyecektir.


Ticari markanızı, ürün veya hizmetinizin benzersiz özelliklerini tanıtırken marka bilincini korumak için kullanmalısınız. ISO kalite belgeleri husunda süreçleri vekil ve. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte, artık bir çok yeni sektörün kurulmuş olması ve kurulan bu sektörlerin özellikle kendilerini dünya.


Bu inceleme sonunda marka ya kabul edilip ilana açılacak ya da kabul görmeyerek ret.

Yılda milyon mutlu müşteri. Hizmet piş, ağzıma düş! Bütün marka tescil ve patent firmaları genel olarak danışmanlık hizmetini sadece vermektedirler. Detaylı bilgi verilmiştir.


Bunun dışında sizin dışınızda birinin sizin isminizi kullanmaması. DA REKLAM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDERKEN AYNI ZAMANDA FİRMAMIZ grafiweb. SMİ ALTINDA WEB SİTESİ TASARIMI, LOGO TASARIMI, KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI, GOOGLE REKLAMI, SEO ÇALIŞMALARI, BROŞÜR DERGİ TASARIM VE BASIMINA DEVAM ETMEKTEDİR.


Bir ürüne, servise yada hammaddeye ihtiyacınız varsa bu bölümden size bu hizmeti verebilecek firmlara ulaşabilirsiniz. Lisansların Alınması. Patent tescil, ISO Sistem belgelendirme konularında da bizlerden hizmet alabilirsniz.


Hafta Sonu : KAPALI. Cevizli Mahallesi, Mustafa Ke. Türk Patent Enstitüsü kayıtlarına ve Dünyada yapılan marka başvuru sayıları sürekli artmaktadır. KOSGEB teşviklerinden faydalanmak için: Fuar standı ve katalog basımı gibi teşviklerde başvuru koşulları arasında marka tescil belgesi olması.


Bir teşebbüsün diğerinden ayırt edilmesi amacıyla oluşturulan, içinde sözcük, şekil, harf ve sayı gibi ifadelerin bulunduğu şekillere marka ismi verilir. Her zaman ve her alanda “En İyisini” hedefliyoruz.

Firmalar sizi bekliyor. Marka Tescili ve Patent firmaları arasında kurucularımızın geçmiş yıllara dayanan sektörel tecrübesi ile yer alan Anlam Patent, siz değerli müvekkillerimizin taleplerini en hızlı şekilde cevaplandırabilmek için güncel sınai mülkiyet mevzuatlarını takip etmekte ve günümüz teknolojilerini pratik olarak kullanmaktadır.


Marka, Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım ve Barkod tescil işlemini tamamlamış yurtiçi ve yurtdışı olarak hizmet veren kurumsal bir firmadır. Bu adres ev adresiniz yada iş yerinizin adresi olabilir. Kullanmakta olduğunuz logo varsa onun.


Bu görsel logo mecburi. En iyi Marka Tescil firması burada yer alıyor. Website Generator Description. ZİYARETÇİ YORUMLARI. Henüz yorum yapılmamış. Sayfası, marka tescili patent firmaları.


Yasem İş Merkezi 7. MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDEKARARNAMEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi