Çin bayrağı

Ayrıca konumu ve komşu ülkelere öğreneceksiniz. Bayrak sol üst köşesinde beş sarı yıldız eşlik ediyor. Dövlət bayrağı Çin ilə əlaqədar bu məqalə qaralama halındadır.


Məqaləni redaktə edərək Vikipediyanı zənginləşdirin. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Beş köşeli beş sarı yıldız, sol üst köşede bulunmaktadır. Bir yıldız diğerlerine göre oldukça büyüktür. Hadi sorusu için yayınlanan ipucu bugün saat 12.


Karşılaştır Beğendim. Bayrağın eninin boyuna oranı üçe ikidir.


Stok kodu: Yok Kategoriler: BAYRAK, Ülke Bayraklar ı Etiketler: devlet bayrağı, dünya bayrakları, national flags, ülke bayrağı, ülke bayrağı fiyatları, ülke bayrağı satın al, ü. Dış mekan bayrakları raşel kumaştan üretilmektedir. Bu devlet hakkında hiçbir şey duymamış bir insanla tanışmak zor.

Bölgesine göre, en büyük ülkelerin sıralamasında üçüncü sıradadır. MB harita, Latin Amerika Güney Amerika bayrakları Harita, harita PNG 900x900px 414.


Uzaydan, yaşam bilimlerine kadar birçok alanda, gerek makale sayısı gerekse üni. Türk bayrağı ile doldu Brawl stars ve Subway surf oyun videosu Berat ve maceraları.


PNG görüntüsünü ücretsiz indirebilirsiniz. Bu emblemdə əks enerji, "in" və "yan" bir-biri ilə. Dijital baskı yapılarak hazırlanmıştır. Kırmızı Bayrak olarak adlandırılan bayrak, kırmızı rengin üzerine bayrağın sol köşesinde bulunan sarı renkli bir büyük ve dört küçük yıldızdan oluşmaktadır.


Resim, Creative Commons CCkapsamında telif hakları ücretsiz olarak yayınlandı. Bir cumhuriyette halkın birliğini sembolize etti: Han (kırmızı), Mançuryan (sarı), Moğollar (mavi), Hui (beyaz) ve Tibetliler (mavi). Saten kumaşa dijital baskı yapılarak Hem parlak şık, alımlı görünümü ile aynı zamanda reklamınızın yapılmasında aktif rol oynar.


Halk Cumhuriyeti yönetimi Danimarka’ gazetesinin bu çirkin benzetmesine tepki. Balon kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Ayrıca günümüze kadar bu hali hiç değişime uğramadan gelen bayraklardan biri olma özelliğine sahiptir.


Bayrak tam anlamı ile sadece kırmızı bir zemin üzerine oturtulmuş ve yalnızda birkaç tane simge ile. Chinese tools from Chinese listening, Chinese writing, Chinese image generators, pinyin conversion, simplified conversion plus chengyu and so much more.

Alanına göre, en büyük ülkelerin sıralamasında üçüncü sırada yer almaktadır. Xalq Respublikasının dövlət bayrağı və Honqkonq bayrağı icra başçısının rəsmi ofisində, Hökumət Sarayında, Honqkonq Beynəlxalq Hava Limanında və Hong Konga giriş nöqtələrində var.


Bundan əlavə, Apelyasiya Məhkəməsi, Qanunverici orqanlar Şurası və Honqkonq İqtisadi və Kommersiya İdarəsi kimi əsas hökumət idarələrinin əməkdaşları olduğu. Bu işlemler sayesinde üretilen ülke bayrakları, kusursuz bir görüntüye sahip olur ve doğru bir şekilde üretilmiş olur. Firmamızda 1ile 1arası stoklu olarak hazır ülke bayrağı.


Public Domain Vectors. Asya etiket eps ai. Tag Archives: çin bayrağı. E-bültenimize kaydolun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi