Bilişsel gelişim raporu

Bilişsel gelişim raporu

Cümle halinde örnekler:-Öğrenme hızı yaşından beklenen düzeyde ilerlemektedir. Okul öncesi, Okul, Faaliyetler hakkında daha fazla fikir görün. ADMİN Kurucu Öğretmen.


BİLİŞSEL GELİŞİM Kendisi ve aile fertleri ile bilgileri açıklar. Olay yada varlıkların özelliklerini söyler. Varlıkların yerini, şeklini, rengini söyler.


Daire, üçgen, kare, dikdörtgene benzeyen nesneleri gösterir. Belirtilen sayı kadar nesneyi gösterir. Sıra bildiren sayıyı söyler. Geometrik şekillerin adını söyler ve geometrik şekillerin özelliklerini söyler.


En ünlü ismi Jean Piaget(Jan Piaje)’dir. Piaget gelişim dönemlerini ana başlığa ayırmıştır. Piaget’e göre tüm çocukların bu gelişim aşamalarından sırasıyla geçmesi gerekmektedir. Saydığı nesnelerin kaç tane olduğunu söyler.


Modele bakarak nesnelerle yardım edildiğinde örüntü oluşturur. BİLİŞSEL VE DİL ALANI Türkçe’yi dilbilgisi kurallarına uygun olarak kullanabilmektedir. Zamanla ilgili kavramlar ile belirli etkinlikler arasında ilişki kurabilmektedir.


Bilişsel gelişim raporu

Söylenen olayların ve varlıkların özelliklerini renklerine, şekillerine, büyüklüklerine. Comments 47Views. SOSYAL-DUYGUSAL GELİŞİMİ. Adını-soyadını, yaşını ve fiziksel öze.


Dikkat süresi çok az düzeyde. PSİKOMOTOR ALAN Yürüme,koşma,yuvarlanma,sekme,sıçrama,atlama,yakalama bedensel koordinasyon. Aslında öğrencinin değil velinin karnesidir gelişim raporları. Aşeklindeki bir sürü yazıyla dolu raporlar gelişim raporu dosyalarına konulur.


Bilişsel gelişim raporu

Bu dosyalar okul öncesi öğretmeni tarafından özenle ve özveriyle hazırlanır. Başka bir yazımda da. Küçük kaslarını kullanarak toplama, çıkarma, takma. Biliş, yaklaşık olarak düşünme ile eş anlamlıdır.


Hatırladıklarını yeni durumlarda kullanır. Basit gruplama yapar. Mekanda konum alabilir.


Anasınıfı gelişim raporları her sene hem birinci dönem hem de ikinci dönem farklı gelişim özelliklerinin gelişim düzeylerine göre farklılık göstermektedir. Motor, bilişsel, dil, sosyal, özbakım becerilerinin yanı sıra öneri bölümleri içinde farklı farklı ibarelerle sizler için örnek teşkil edecek birçok gelişim raporu örneğini sizlerle paylaşmak istiyorum.


Nesneleri eşleştirir. Kesme,katlama,yuvarlama,yapıştırma,boyama,resim yapma,çizme vb. Tek ayak üzerinde durma,tek ve çift ayak ile belli bir mesafeye gitme gibi denge hareketleri yapabiliyor.


By HALE GAMZE in forum GELİŞİM ve GÖZLEM FORMLARI Cevaplar: Son Mesaj: 09. By özgütopal in forum PLAN ve FORM İSTEKLERİ Cevaplar: Son Mesaj: 11. Gelişim Raporu 3total views, no views.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi