Bez ayakkabı renk değiştirme

Atmaya kıyamadığınız ya da değişik görünüm kazandırmak istediğiniz bir ayakkabı modelini, renk değiştirme verniği ya da sprey ayakkabı boyası gibi alternatifler ile yenileyebilirsiniz. Kahverengi deri ayakkabılarınızın rengini değiştirmek. SftVnadresinden ya da telefon ile ürünlerimizi alabilirsiniz.


Derby Boya 34views. Deri cinsine göre tek başına da uygulanabilir bir üründür.

NEW BALANCE HUNGRY JAXX - Duration: 14:20. GYSTFORKICKZ Recommended for you. Shoe Hacks to Change. RÜN ÖZELLİKLERİ: Deri süet ve nubuk ayakkabıların, rengini değiştirir ve uzun süreli koruma sağlar.


Bez ve kumaş ayakkabılarda - tabanca ile gölge ve boya olarak kullanılır. Su ile her oranda karışır.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.

Kullanılan materyaller sayesinde ayaklarda hafif bir hissiyat yaratan bez ayakkabıların bakımını düzenli olarak yaptığınız sürece uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Bez ayakkabıları bir kılıf. Sürülen renk değiştirici astar kurumadan varsa ispirto ocağı yoksa tüp ocağı ile astar boya ütülenir. Alev almayacak kadar ateşe yaklaştırılır ve astar.


SÜET, NUBUK VE BEZ GRUBU. RUGAN VE AÇMA DERİ GRUBU. SARACİYE BOYA GRUBU. YARDIMCI KİMYASALLAR GRUBU.


Eğer ayakkabıcıda istediğin renk yoksa sorabilirsin ayakkabı rengi nasıl değiştirilir diye. Süet Deri Mont Gölge Çalışmas. Bir de sprey boyalar var geçici oluyor ama her gün farklı bir renge boyayabilirsin. Pütür pütür bir görüntü oluşabilir.


Kapandığında Çanta şeklini alır. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Tabanca veya ince gözenekli sünger ile tatbik edilir.


Tıkla, en ucuz keten ayakkabı indirim fırsatlarıyla ayağına gelsin.

Etiketlenen Konular. Photoshop Giyisi Rrengi Değiştirmek. Giysi rengi degistirmek. Bu etiket için henüz bir açıklama girilmemiş.


Böylece, kumaş ve benzeri materyalden üretilen her türlü giyim eşyası. Rengini değiştirme. Eskimiş Ayakkabıları Yenileme Fikirleri.


Berluti, part of LVMH Group, is well-known for its high-end shoes and leather goods, for men. Alsancak bölgesinde yarım asıra yakındır Ayakkabı bakım, onarım ( lostra ), hizmeti vermekteyiz.


Amacımız ayakkabılarınızın ilk günkü görünümünü kazandırmak amacıyla sizlere hizmet vermekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi