İngiltere vizesi fotoğraf ölçüsü 2019

Gölgeli ve buğulu olmayan, bireylerin tanınır olduğu ve. Bu ölçüler vize uyum koşullarına göre belirlenmiştir.


Renkli ve temiz (yani gölgelenme veya buğulu olmayan), bireylerin tanınır olduğu ve aksesuarsız (şapka, gözlük vb.), fonda herhangi bir obje olmayan veya yalnızca düz beyaz zemin üzerinde çekilen fotoğraflar kabul edilecektir. Başvurular Teleperformance vize merkezlerine teslim edilir. Dijital fotoğrafınız, İngiltere Vizesi başvuru merkezinde yer alan özel bir fotoğraf makinesi ile çekilmektedir.


Dilerseniz dışardan bir fotoğrafçıda da İngiltere Vizesi fotoğraf ölçülerine uygun olmak kaydıyla fotoğraf. Biometrik fotoğrafta olması gereken özellikler.


Schengen Vizesi, Almanya Vizesi, Amerika Vizesi, Çin Vizesi, Dubai Vizesi, İngiltere Vizesi, Kanada Vizesi - Tüm vize işlemleriniz itinayla, profesyonel bir şekilde yapılır. Schengen ülkeleri 35xmm ölçülerinde biometrik fotoğrafları, vize işlemlerine kabul etmektedir.


VİZE İŞLEMLERİNDE İSTENEN BİOMETRİK FOTOĞRAF ÖLÇÜLERİ Görmekte olduğunuz bu fotoğraf birçok Schengen ülkesinin vize uyum koşullarına göre örneklendirilmiştir. Lütfen fotoğraf çektirirken aşağıdaki kriterleri dikkate alınız. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Son ay içinde çekilmiş fotoğrafınız güncel halinizi yansıtmalıdır.


İngiltere vizesi fotoğraf ölçüsü 2019

Dosyayı indirmek için: 1. Amerika vize fotoğraf özellikleri hakkında tüm detayları sizler için inceledik. Boyutu, özellikleri gibi konuları açıkladığımız bu yazıya mutlaka göz atın.


Merhaba ben İngiltere vizesi almak istiyorum. Orada kuzenim ve kızı var. VFS Vize Başvuru Merkezlerimizin adresleri için buraya tıklayınız lütfen.


İngiltere vizesi fotoğraf ölçüsü 2019

Gösterilen sonuç sayısı: 1. Karşılaştır Beğenilenlere Ekle. Vietnam vizesi fotoğraf ölçüleri biyometrik olmak koşuluyla 4×6′dır.


Aslında vietnam vizesinde fotoğraf kullanılmıyor. Vietnam’a vardığınız havalimanında pasaport kontrolü öncesinde vietnam cbelgenizle beraber vize ofisine gidiyorsunuz.


Buraya gittiğinizde size bir vietnam vize başvuru formu veriliyor. Birleşik Krallık vizesi ile İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey irlandaya seyahat edebilirsiniz.


İngiltere vizesi fotoğraf ölçüsü 2019

NGİLTERE vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir. Tüm yüzü kaplayan fotoğraf direkt kameraya bakar şekilde çekilmiş olmalıdır. Yüz, fotoğrafın yaklaşık yüzde 50’sini kapsamalıdır. Ardından çıkacak olan formu eksiksiz doldurmak gerekiyor.


Başvuru formu doldurulduktan sonra, randevu için tarih seçiliyor ve vize ücreti ödeniyor. Söz konusu belgeler İngiltere ’ye turistik olarak gitmek isteyen tüm meslek gruplarından herkesi kapsamaktadır.


Bu belgelere ek olarak örneğin öğrencilerden ya da emeklilerden farklı belgeler de istenmektedir. Ancak öncelikle bütün vize başvurusunda bulunan kişilerden talep edilen. Avrupa ülkesi için alınan dolaşım izni vizesi 60.


Fotoğrafın arka fonu beyaz renkte olmalıdır. Sahip olduğu deneyimli ekibi ile ülke hükümetleri ve konsolosluklarında yaşanan güncel gelişmeleri yakından takip ederek her daim profesyonel hizmet kalitesini korumayı başarmıştır.


Talep olunan vize başvuru işlemi için.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi