Bu hangi ülkenin bayrağı

Bu bayrak hangi ülkenin bayrağı İsmail Kaman. Unsubscribe from İsmail Kaman? Cezalı Yarışma - Duration: 9:23. YAPYAP 930views. Gözü Kapalı Yarışma - Duration: 8:27. BonBonTV 770views.

Nilgün onlara gösterdiğimiz ülke bayraklarının hangi ülkelere ait olduklarını bulmaya çalıştılar. Bu hangi ülkenin bayrağı ? Did you like the Quiz? Already played this quiz.


You need to wait until next time. Kanalımıza abone olmayı beğendiyseniz videoya lıke ve yorum bırakmayı unutmayın bu tarz videoların daha sık gelmesini istiyorsanız yorumlarda bizlere belirtin takip ettiğiniz için. Fotoğraflı Tahmin Yarışması - Duration: 4:41.


Milli Yiyeceklerle Hazırlanmış 18. Her ülkenin bayrağı vardır çünkü ülke olmak için insanların kendi düzeninin kurması, geleneklerinin olması gerekir bu yüzden bağımsızlığını ve özgürlüğünü kanıtlamış kendi hâkimiyetini kurmuş ülkelerin bir sembole ihtiyacı olur.

Bir diğer bakış açısı ile bu sembol. Hangi ülkelerin kendi bayrağı olur? Peki dünyada hangi ülkenin bayrağı daha eski hiç düşündünüz mü? Sizlere kolaylık olsun diye de aşağıya dünya siyasi haritası nı ve dünyadaki ülkelerin bayrakları nın olduğu görselleri ekledik.


SS____ Koronavirüs Özel. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. Bütün bayrakların yer aldığı devasa bir içeriğe sahip.


Bayrakların hangi ülkelere ait olduklarını tahmin et. Seviyeyi tamamlamadan bir sonraki seviyenin içeriğini göremezsin. Yanlış yapmaktan korkma jokerlerin olacak. Bayrağı oluşturulurken Fransa bayrağı ve Pan-Afrika renkleri baz alınmış ve her iki bayrağı anımsatacak renkler yeni bayrakta kullanılmıştır.


Bayrak dikey olarak bayrağı üç eşit parçaya bölen şeritlerden oluşmaktadır. Bu şeritler sırasıyla mavi, sarı ve kırmızı olarak sıralanmaktadır. Bayrağın göndere çekilen tarafta bulunan mavi renk açık gökyüzünü. Bielene helal olsun türkler bilmez sanıyorum.


Son soru: Nisan ayında kaç gün var? Arada sırada yanılma payımız oluyor :) Yanlış! Tekrar denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER! Yani kısaca dünyada 2adet ülkenin bayrağı var da diyebiliriz. Ama bu ülkelerin dışında hiçbir ülke tarafından tanınmayan, özerk olan, buna rağmen toprak bütünlüğüne sahip birçok ülke daha var.


Burada Dünya bayrakları hakkında bazı az bilinenlere ve yine bazı ülke bayrakları ve anlamları hakkındaki. Bu renk aşk, sevgi, doğa gibi bir anlam taşıyordu ve ülkenin birleştirici gücü de buradan besleniyordu. Bütünleştiriciliğin kaynağı bu renkte gizliydi!


Devletin resmi bayrağını ‘Türk Bayrağı ’ olmaktan çıkarıp, Türkiye’de yaşayan herkesin ‘ Bayrağı ’ yapmak sevginin, barışın, dostluğun başlangıcı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi