İspanya schengen vize başvuru formu

İspanya schengen vize başvuru formu

Başvuru Formunu indirmek için: 1. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Vize evrakları arasında forma yer verilmelidir.


Euroasia GVS, İspanya vize işlemleriyle ilgili danışmanlık veren bir ofistir. Büyükelçiliği ve İspanya Başkonsolosluğuna ispanya schengen vizesi başvurusu yaparken pasaportunuzda Vizenin basılacağı boş bir sayfanızın.


WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO. Kızlık soyadı (önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Adı (Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi (gün-ay-yıl) 5. Kişi, başvuru formunu tükenmez kalemle ve eksiksiz bir şekilde elle doldurduktan sonra imzalamalı, fotoğraf bölümüne istenilen ebatlardaki biometrik fotoğrafını yapıştırmalıdır.


Biometrik Fotoğraf: Fotoğrafın son içinde çekilmiş olması ve daha önceki vize başvurularında kullanılmamış olması gerekmektedir. Vize başvuru formu schengen vizesi için İngilizce ve Türkçe dillerinde, diğer vize türleri ve uzun süreli vize başvuruları için İspanyolca dilinde hazırlanmıştır.


Soyadı: Partie réservée à l’administration 2. Dosyanızı teslim edin: Tamamlanmış dosyanız (shengen başvuru formu, adetbiometrik fotoğraf, pasaport, vize ve VFS servis ücreti, istenilen belgeler) ile randevu günü ve saatinde VFS Vize Merkezi’ne geliniz. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Formda kimlik, pasaport ve seyahat bilgileriniz yer almaktadır. Vize başvuru formunda, seyahat amacı, seyahatin masraflarının nasıl karşılanacağı, seyahat tarihleri, pasaport bilgileri ve diğer kişisel bilgiler eksiksiz ve hatasız olarak belirtilmelidir. Vize başvuruları başvuru talep formu ve konsolosluğun yayınladığı evrak listesi tamamlanarak birlikte yapılır. Not: Vize bilgi formunu doldurmaya başlamadan önce pasaportunuzun yanınızda olması gerekmektedir.


İspanya schengen vize başvuru formu

Formda bulunan beyanların altına mutlaka imzanızı atmalısınız. Bu konuda tamamen özgürsünüz. Pasaportun aslı : ay geçerliliği olmalıdır adet 3. Türk vatandaşlarının İspanya vize başvurusunda bulundurması gereken evraklar. Detaylı bilgi için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz ! Formun eksiksiz bir şekilde doldurulması önem taşımaktadır.


İspanya schengen vize başvuru formu

Bu işlem son derece dikkatli ve düzenli yapılmalı hatalı, çelişkili ve yanıltıcı bilgi girilmemelidir. Türkçe ve eksiksiz olarak doldurmalı, İspanya vize başvuru evrakları arasında mutlaka bulundurulmalıdır.


SPANYA ANKARA VİZE FORMU. Konsolosluk resmi sitesi değildir. Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir. Vize formunu görüntüleyebilmeniz için Adobe Acrobat Reader programının bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir.


Schengen bölgesi ülkeyi kapsamaktadır. Bu formun düzgünce ve dürüstçe doldurulması çok önemlidir. Sizin için uygun olan İspanya vize tipi seçilir. Türkiye ile İspanya arasında imzalanan vize muafiyeti anlaşması ile yeşil, gri ve siyah pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 1gün içinde gün konaklama süresini aşmayacak şekilde vizeden muaftır.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Gerekli evraklar toplanır. Seyahatlerinde ) 5. Formu bastıktan sonra tükenmez kalem doldurmanız ve imzalmanız gerekiyor.


Bu form, başvuru sahibinin kişisel bilgilerini, Avrupa vatandaşı eşin bilgilerini, seyahate ilişkin bilgileri kapsamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi