Avustralya vizesi

Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre. Bu vize aynı zamanda çalışma amacı gütmeyen diğer kısa süreli kalışlar içinde kullanılmaktadır.


Belgede, şirketin iletişim bilgileri, yetkili kişinin isim ve pozisyonu, imzası ve kaşesi ile birlikte hazırlanmalıdır. Avustralya Vizesi Türleri.


Bunun için vizeyi alacağınız sebebe yönelik talep edilen belgelerin dosya halinde ilgili merkezlere sunulması beklenmektedir. Bu anlamda turistik vize sahibi olmak isteyen. Vize randevusu ve de danışmanlık hizmetinden yararlanabileceğiniz Vize Ofisi. Kendine has yapısı ve dört yanının denizle kaplı küçük bir kıta olması sebebiyle doğal güzellikleri bakımından oldukça fazla turist çekmektedir.


Avustralya vizesi

Sadece doğal güzellikleri turist ve göç çekmemektedir. Ekonomisinin oldukça. Bu mülakat çerçevesinde ilgili birim tarafından aranmanız ile mülakat gerçekleştirilecektir. Mülakat, Türkçe dilinde gerçekleştiriliyor.


Tarafınıza bir takım sorular sorulacaktır. Alınacak olan vize ile öğrencilere haftada saat yani part-time çalışma izni de verilmektedir.


Türkiye’den ziyaret edecek Türk vatandaşları için vize talep ediyor. Vizesi olmayan veya vize talebi onaylanmayan hiçbir kişi bu ülkeye giriş yapamıyor. Ancak turist vizesine sahipseniz ve haftadan daha az süre ile eğitim alacaksanız ya da Working Holiday vizesi sahibiyseniz ayrıca öğrenci vizesine başvurmanıza gerek yoktur. Seyahat tarihleriniz ve sunduğunuz belgeler doğrultusunda konsolosluk hangi vize kategorisine dahil olduğunuza karar verip başvurunuzu ona göre.


D vizesi veya herhangi bir schengen vizesinin bulunması durumunda ise 1-iş. Expres vize uygulaması yoktur.


Başvuruları sizin adınıza acentamızın yapması mümkündür ve şahsi başvuru gerekmemektedir. AVUSTRALYA KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır. Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş AVUSTRALYAVİZE.


Vize işleminin sorunsuz tamamlanması adına Vize Merkezi uzman kadrosu ile yürütülen hazırlık aşamasının sonunda değerlendirilen başvurunuzun yanıtı size ulaşmış olacaktır. Sadece ilk 1kişinin kabul edildiği bu cazip program için Çok acele edin.


Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur. Grupta değerlendirilmekteydi.


Yeni vize türünde hem ülkeler hem de okullar daha önce vize başvurusu yapıp programlarına devam eden öğrenciler göz önünde bulundurularak risk gruplarına ayrılacak. Vizesi, Turistik Vize ve Ticari Vize olmak üzere kategorilere ayrılmaktadır. Seyahat edecek kişi için en uygun vize kategorisi uzman vize danışmanlarınca belirlenmelidir. Vize danışmanları seyahat edecek kişinin bulunduğu kategoriye göre.


Eğer yeterli puanları toplayabilirseniz, sınırsız oturum ve vatandaşlık hakkını kazanabilirsiniz. Pasaport yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı, Pasaport yeni ise, eski pasaportların asılları da ibraz edilmeli.


Bu bilgiler dışişleri bakanlığı sitesindeki içerikler derlenerek hazırlanmıştır. Başvuru formu doldurulduktan sonra vize dosyası için hazırlanan gerekli evraklar, PDF.


Randevu için 8:-12:saatleri arasında aşağıda listelenen telefondan arayarak, akebinde '3' ü tuşlayınız. Birçok ülke ile arasında vize politikası olan bir ülke olması nedeni ile genelde pek zorluk çıkmadan vize başvuruları olumlu sonuçlanır.


Avustralya vizesi

Vize başvurusu veya işlemleri için, Vize Bölümünden randevu gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi