Turla yurtdışına gitmek ekşi

Yabancı bir ülkede sadece gezip görmek istiyorum diyorsanız bir turla gitmek daha rahat gelebilir. Turla giderken de vize alma işlemleri aynı prosedürde devam eder.


Turla yurtdışına gitmek ekşi

Turla ya da kendi başınıza gitseniz de vizeye ihtiyacınız vardır. Her iki seçeneğinde avantajları ve dezavantajları mevcut. Biz de karar vermenizde size yardımcı olacak bu yazıyı hazırladık. Kocaman bir bilinmezliktir gideceğiniz ülke.


Nasıl bakıyorsunuz? Normalde harcanacak paradan çok mu daha fazlası harcanır? Bir yandan rehberlik hizmeti var cazip gelen turda.


Ekşide booking ve ucuz ucak biletleri varken delilik filan demişler de görüş ve tecrübelerinizi merak ettim. Nerede kalacağınız, transferler nasıl olacak gibi şeyleri düşünmek yerine şehre konsantre olup gezebiliyorsunuz. Turla yurtdışına gitmek biraz daha kafanız rahat bir gezi sağlıyor. Almanya turlarının fiyatları da genellikle çok pahalı değil.


Hiç turla yurtdışına gittiniz mi? Dolayısı ile, keyifli ve güvenli bir seyahat için yurtdışına turla gitmek önemli bir artıdır.


Turla yurtdışına gitmek ekşi

Arkadaşlar bu yazın başında frankfurta gitmeyi düşünüyorum orda arkadaşlarım falan var. Ama vize falan cok sorun olacağı için turla gitmek. Diyelim ki tatilinizde yurtdışı tura gitmeye karar verdiniz.


Turla yurtdışına gitmek ekşi

Bunun için pasaport, zaman, para, sağlık, imkanlar falan uygun durumda. Fransa manyağıyız ama bütçemiz orta halli. Başka bir ülke de olabilir. Turla gezmek ya da gezmemek işte bütün mesele bu… Bu yazımızda bize sıkça sorulan sorulardan biri olan “ turla gezmeli mi gezmemeli mi” sorusuna cevap arayacağız.


Hazırsanız konuyu derinlemesine kazmaya başlıyoruz. Rüyada yurtdışına gitmek, rüya sahibinin bir konu nedeniyle kafasının çok karışık olduğuna bir karar veremediğine ve tek başına bu işin içinden bir türlü çıkamayacağı için bir kişiden destek almak istediğine yorulmaktadır. Bu rüya genel anlamda kişinin huzursuzluk içinde olduğunu anlatı.


Kurban Bayramı tatili uzadı. Bir daha yurt dışına çıksam eger ki tüm Ülke gezisi. Yurt dışı turları var.


Merhaba arkadaşlar şu an gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum, daha önce yurtdışında okumuş ve çalışmıştım yıl boyunca. Birlikte kalmak isteyen arkadaşlar her iki konaklama türünde de, dilerlerse aynı odayı paylaşabilirler. Sizin için cevabım yüzde doksan ”Evet”olacak. Peki ya “ilk kez yurtdışına gitmek ? Gideceğiniz yeri cazip kılan da zaten bu bilinmeyenler.


KK68:ben de sizin mesajınızla eş zamanlı olarak facebookta bir gezi grubunda gördüm bu kampanyayı. Akşam eşimle inceleyeceğiz. Umarım uygun tarihlerde iyi fiyatlar bulabiliriz.


Mantıklı olan gitmişken ikisini de görmek aslında ama. Yabancı dil bilmeyen ama yurt dışına seyahat etmek isteyenlerin aklında hep bu tarz sorular var. Geçen sene de güney afrikaya turla gitmiştik, inanılmaz keyifliydi.


Senede 5-defa yurtdışına çıkınca zor gibi olanları turla yapıyoruz (her zamanda plan yapmaya fırsat olmuyor).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi