Ekibin sesi basın kartı

Gazeteci Nevzat Onaran’ın basın kartı mücadelesi Gazeteci Nevzat Onaran da sarı basın kartı iptal edilen gazetecilerden biri. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: Kimileri işine geldiği için görmezlikten gelse de, özgür basın, o ülkede yaşayan halkın gerçek haber alma hakkının teminatıdır. Lütfen iptal edilen kartınızı.


Türkiye’deki Suriyeli gazetecilerin koşulu nispeten daha iyi. Asıl sorun basın kartı. Barış Pınarı Harekatı başladığında Tel Abyad bölgesine gittim ve izni alabildim.


Ama bu izni bir medya kuruluşu çalışanı olduğum için aldım. Diğer gazeteciler alamadı. Yüzbinlerce blog var, neye dayanarak, kime sarı basın kartı verilecek peki. Genel Kurul’da Tahir Olcay Kıraç, Başkanlık.


Herkes açsın bir blog alsın sarı basın kartı. Tam suyundan da koy hesabı. Bu mesleğe yıllarını vermiş insanlar halen sarı basın kartı alamıyorken ve alamamışkın, blog yazarlarına sarı basın kartı verilmesi biraz garip (!) bir durum.


Erkan’dan Gürkan’a ziyaret. Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı, mevcut basın kartı sahiplerini yakından ilgilendiren bir duyuru yayınladı. Sultan Özer tepkisini "Sarı basın kartları iptal edilerek gazetecilik mesleğinin önüne bir engel daha koymaya.


Gazete, dergi gibi belirli zamanlarda çıkan yayınlarda çalışanlar ile haber ajanslarında bulunanlar için bir tanıtım kartı olan basın kartındaki son düzenleme, iktidarın. Nitekim basın kartı sahibi olmayan pek çok basın mensubu bulunmaktadır” denildi. REKLAM ALANI (728x90px) Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


Melek, Zonguldak Belediyesi tarafından Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Deniz Kulübü´nde verilen yemekte yaptığı konuşmada, hem genel müdürlüklerinin, hem de basın örgütlerinin eğitim seminerleri düzenlediğini söyledi. Aşağıdaki belgeleri en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezleri’ne ileterek kartlarını teslim alabilirler.


Hayatın Sesi çalışanlarının basın kartı iptal edildi televizyon ve radyo kanalının kapatılmasının ardından, yayını karartılan Hayatın Sesi çalışanlarının sarı basın kartı da iptal edildi. Başkanlığı Edirne İl Müdürlüğü’nde kartlarını aldılar.


Nedret Ersanel yazıları Yenisafak. Yazarlar Köşesinde! Basın Mensubu Kartı Başvurusu.


Bazı dizüstlerinin üzerlerinde sesi kapatan tuşlar bulunmaktadır—sesi kısıp kısmadığını görmek için bu tuşa basın. Bilgisayarınızın harici hoparlörleri varsa bunların açık ve sesin kısık olmadığından emin olun. Başkanlık tarafından yerel basına yönelik yerel medya özendirme yarışmaları, eğitimler ve bilgilendirme toplantıları yapılmakta, ayrıca basın kartı, hizmet damgalı pasaport ve benzeri konularda kolaylık sağlanmaktadır.


Temmuz hain darbe girişimi sonrası süreçte milli güvenliğe tehdit oluşturan yapılarla aidiyeti, irtibatı veya iltisakı olduğu değerlendirilen. Profesyonel ses kartlarında pek bulunmayan USB 3. Tüm dünyada ilk (ve bildiğimiz kadarı ile şu an için tek) USB 3. RME’nin 196-kanal giriş, 198-kanal çıkışı ile MADIface XT modelidir. Kartların iptaline ilişkin bildirim, sarı basın kartı taşıyan gazetecilerin cep telefonlarına SMS ile iletildi.


MC TV Genel Yayın Yönetmeni Defne Asal’ın sarı basın kartı iptal edildi. Kes Yapıştır Ses Kartı - A Sesidir.


AnkaraKart sürekli yanınızda taşıyacağınız şehiriçi ulaşım kartınızdır. Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Evrensel Gazetesi'nin çalışanları, basın kartlarını sorgulamak istediklerinde "İptal edildi" ibaresiyle karşılaştı. OHAL kapsamında Başbakanlık emriyle televizyon ve radyo kapatılmıştı.


Ekibin sesi basın kartı

Ses gelmiyorsa öncelikle kumandanızda, hoparlör üzerinde çizgi bulunan tuşa (Mute tuşu) basarak sesi kontrol edin. Menü içinde "Ses Ayarları" kısmından ses seviyesini yükseltebilirsiniz.


Ayrı bir uydu alıcı, DVD oynatıcı ve bunlar gibi bir cihaz televizyonunuza bağlıysa ses seviyelerini o cihazların kumandasından kontrol edin. Grup Harfler (elakin) etkinlikleridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi