Canton fuarı iptal mi

Kesinlikle, sizin için en iyi yol, bu alanlara yakın olan alıcılar için lütfen otellere de kayıt olun. Shengdi Hotel Kanton - 3-yıldızlı otel. Pandemi nedeniyle iptal edilen birçok etkinlik ve fuar, dijital ortamda yapılmaya başladı.


Yıllardır bu fuara üyelerini götüren İstanbul Ticaret Odası, 127. Faz Türkiye milli iştiraklerini ilk defa online olarak gerçekleştiriyor.


COVID-PANDEMİSİ FUARCILIĞI YENDİ Mİ ? Bir fuar daha Koronavirüs nedeniyle iptal edildi. Fuar, Haziran’a. Ticaretin vitrini fuarlarda ise kayıp beklenilenden daha fazla.


CANTON FUARI belirler. Dünya çapında turizm yöneticileri, Berlin’den çıkacak karara kilitlendi! Alman Sağlık Bakanlığı konuya ilişkin kararını açıkladı. Canton otelleri ve uygun Canton otel fiyatları Hotels.


Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanında 2. Fakat Bu yıl önemli bir yenilik olarak Çin ihraç malları fuarı dönemde yapılacaktır,ve tüm fuarlar tek bir fuar. Güvenilir kaynaklara dayanarak yazılan haberde Çin’de vuku bulan ve tüm dünyaya yayılan Corona Virüsü sebebiyle bu yıl ki fuar iptal edilecek.


Canton fuarı iptal mi

Intertraffic organizatörü RAI ise etkinliği iptal etmemekte ısrarcı görünüyor. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın ülkesinden gelen katılımcılar, sektörün umudunu yükseltti. Ege Maden İhracatçıları Birliği.


Baltık ülkelerinin en büyük otomotiv fuarı olan Automechanics, birçok başlığı bünyesinde topluyor. Yeni arabalar, oto mekaniği, ithal otolar başlıkları altında birçok konuyu kapsıyor. EL SIKIŞMAYIN, GÜN KURALINA UYUN! Ningbo MH ağırlıklı olarak polyester dikiş ipliği, nakış ipliği, şerit ve bant, nakış dantel, düğme, fermuar, tela ve terzilik malzemeleri konusunda uzmanlaşmıştır.


Kanton fuarı (kanton fair) içinde düzenlenen,her yıl binlerce iş adamın katıldığı ürünlerin tanıtıldığı bir fuardır. Dünyanın her kesiminden gelen iş adamları çin ithalat ihracat ürünlerini görmek için çinde fuar olarak düzenlenen kanton fuarını ziyaret etmektedir. Türkiye’de kanton fuarı organizasyonlarını,uçak bileti alımı,otel ve konaklamalarını.


Sınırlı sayıda uçuş olduğu için özellikle uçak biletleri konusunda zordurumda kalmamak isteyen iş adamlarımıza Altın. Horizon Zero Dawn PC sistem gereksinimleri açıklandı hf.


Canton fuarı iptal mi

Emmy Ödüllerine Netflix damga vurdu: Tam 1adaylık! Karaman’da yapılması planlanan. China Foreign Trade Center Ltd. Dünyanın en büyük oyun fuarı olan Ede corona virüs yüzünden iptal edilen etkinlikler arasında yer alıyor.


Yapılan açıklamada yeni coronavirüs haberlerinin ardından Mart tarihinden itibaren fuarın yapılmasına engel bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. TÜYAP tarafından Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘EV’leniyoruz’ fuarı neden iptal edilmedi.


Canton fuarı iptal mi

Yüzlerce insanın ziyaret ettiği ve bir araya toplandığı fuar alanında koronavirüs için neden önlemler alınmadı doğrusu merak ediyorum. Hadi diyelim fuar gün önce açıldı.


Büyükşehir Belediyesi basın sözcüsü Murat Ongun, belediyenin. ABONE OL Otomotiv dünyasının büyük buluşması İstanbul Autoshow fuarına katılmayan firmaların sayısı artıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi