Facebook isim değiştirme hilesi

Adınızı her günde yalnızca bir kez değiştirebilirsiniz. AbOne OlMaYı UnUtMa. This video is unavailable. Unsubscribe from Qlobal Oyun?


Sol menüde yer alan sayfa isminin ve kullanıcı adının altından Hakkında bölümüne tıklayalım. Okunur ‘ Sosyal Medya. Siz değiştirdikçe bir süre sonra bu hakkınız elinizden alınıyor. APK dosyasını download ederek bilgisayarınızı indiriyorsunuz.


Bir eklenti yükleniyor ve bu eklenti ile beraber isim değiştirme hilesini de. Günde Kez Hakkınız Var! Esneklik gösteriyor dedik fakat bir sınır elbette var. Milyonlarca Aktif Kullanıcı ile En İyi Sosyal Medya Ağıdır.


Sol menüden direk sayfa adınıza tıklayın veya sağ üst köşedeki ok işaretine tıklayarak seçeneklerden isim değişikliği yapacağınız sayfanızı seçin. Bunun hilesi, hack’i yoktur. Dilerseniz alt kısımdan ikinci adınızı yazabilir isteğinize göre parantez içinde gösterme işlemini ”Zaman Tünelimde Göster”i işaretleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Hileyi Yapmadan Önce Defa Düşünün Çünkü.


Ancak iş facebook gibi sitelerde isim değiştirmeye gelince değişiyor. Face isim değiştirme olayı da bu köklü değişikliklerin başında geliyor.


Facebook isim değiştirme hilesi

Her değişlilik talebi o ülkenin ilgili çalışanına iletilir. Bu yüzden yapacağınız ad değişliliklerini dikkatli yapın. CS:GO oyununda isim değiştirmek oldukça kolay.


Ya da şuanki isminizden farklı bir isimde kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat birkaç isim değiştirme hakkınız olduğunu belirtmek isteriz. Yani facebookta kaç isim değiştirme hakkı vardır sorusuna net bir cevap veremeyiz, facebook da hesap ayarları kısmında bu soruya "birkaç" yanıtını veriyor.


Facebook isim değiştirme hilesi

Böyle durumlarda da instagram size belirli bir süre (1-saat) isim değiştirme engeli koyar. Numaranızı girmeyin bu yöntemi denerken, balka şeyler çıkarsa onları yapın yani oyun indirmek gibi mesela. Bu gösterimizde elimizdeki dolarlık kağıt para, dolara dönüşecek. Sihirbazların en iyiye ulaşmak için çaba sarf ettiği yıllarda David Copperfield isimli bir sihirbaz yaptığı gösteriler ile izleyenleri büyüledi.


Bozzolo bölgesinde saniyeler içinde vücut değiştirme işlemi yaptı ve bayan vücudundan erkek vücuduna geçen gösteri ustasının yaptığı hile videoda açıkça gösterilmektedir. Ardından İlk açılan ekrana dikkat!


Orada Name yani İsim. Bu konuda beklenen yenilik geldi ve tüm sayfa sayfa yöneticileri sayfa. Bu konuda online olarak uzmanlardan hizmet alarak çözemediğiniz isim. Artık tekrar değiştirme hakkımız bulunmaktadır.


Facebook isim değiştirme hilesi

Snapchat İsim Değiştirme. Açılan bölümden isim alanınızı seçin. Bu yazının devamı için makalemizi okuyun. Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı Üzgünüz.


Yenilenen facebook sayfalarıyla birlikte, facebook bu işe de el atmış ! Kore Sunucularda Çalışmıştır. Bunu yıldır bizden sakladılar ve gizlediler, bize parayla satmaya çalıştıkları isim değiştirme nin hilesini tesadüfen buldum. MetinName Changer Nick Değiştirme Uzatma GM Hilesi.


Backlink : Sitemap.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi