Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Aile Birleşimi ve diğer tüm vize pasaport işlemleriniz için lütfen tıklayınız! Bu evrakları eksiksiz ve doğru ibraz.


Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Aile birleşimi işlemleri sonrası orijinal evraklarınız tarafınıza iade edilmektedir. In dem ehemaligen Botschaftsgebäude in.


Türkiye’de Goethe Enstitüsünden sınava girerek bu belgeyi almaya hak kazanmanız gerekmektedir. Diğer vize türleriyle karşılaştırıldığında başvuru yapanlardan çok daha fazla evrak istenmekte, mülakat ve dil yeterliliği gibi konular devreye girmektedir. Bu tür başvuruları elemek için mülakatta pek çok soru ile karşılaşabilirsiniz.


Berlin-Brandenburg Danıştay Kararı. Başvuruda Dikkat Etmeniz Gerekenler. ASınavına gireceklerin dikkatine! Yapılan araştırma sonuçlarına göre AAİLE BİRLEŞİMİ SINAVINA giren kişilerin %80i sınavı ilk seferinde geçemiyor.


BİZDE BUGÜNE KADAR HİÇ KALAN YOK ! Fransa’da aile birleşimi için yanına gittiğiniz yakınınızın Fransa’daki yaşam koşullarını karşılayacak miktarda finansal geliri olması gerekmektedir. Yakınınızın ikamet ettiği konutun birlikte yaşamaya uygun olması gerekir.


Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Hatta hiç bir kursa da gitmeyebilirsiniz. Ama sınav maalesef kolay ve basit değil. Alman vatandasını yabancı uyruklu esine, 2. Hollanda’da ikamet eden kişinin gelir. Almanya Federal Cumhuriyetine yapacağınız.


Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Almanca sınavı Alman eğitim sistemine uygun ve uyum yasası şartlarına göre yapılmaktadır. Sizlere tüm bu soruların yanıtlarını detaylı bir şekilde aktarmakta olan vize uzmanlarımızla görüşerek başvurularınızı itinalı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vize başvurusu sizin için yetkili Vize Bölümüne şahsen yapılmalı. ALMANYA AİLE BİRLEŞİMİ VİZESİ.


Bu sınav bölümünde yaklaşık soruya tabi tutulursunuz. Kişi günlük hayatındaki konuşmaları, kısa telefon mesajlarını yada Halka yapılan anonsları anlamalı aynı. Ayrıca gerekli belgeleri iki kopya olarak hazırlamanız gerekmekte.


Randevunuzdan – dakika öncesinde konsoloslukta vize bölümünde hazır olmanız ve kapıya kendinizi tanıtmanız. Ankara vize işlemi için yapılması gerekenler hakkında bilgiler içerir.


Fakat durumunuzu açıklayan bir yazınızı faks veya posta yoluyla (mail yoluyla değil) Vize. Bu iki sertifikanın dışında belge kabul edilmemektedir. Almanca kursu tercihi yaparken, nerede sınava gireceğinizi mutlaka sorun ve mabul.


Bu noktada tercih edilebilecek bir yöntem de, aile birleşimi işlemleri ile ilgilenen memurdan rica edilip onun bu belgeyi bir iç yazışma şeklinde bulunulan ülkedeki Alman konsolosluğu ’na e-posta olarak göndermesini sağlamaktır. Ailenin başvuracağı yerde Alman konsolosluğuna vermesi gereken evraklar.


Nüfus Kayıt Örneği. Avrupa Birliği üye ülkesi. Aynı zamanda başvuru için sunulan evraklarda yetersiz bilgi görülmesi halinde ek belge talep edilebilir ve bu. Konsolosluğu vize departmanı tarafından yönetilir.


Buna Familiennachzug ( aile birleşimi ) adı verilir. Alman Oturum Kartı Yenileme Karşılaşılabilen sorunlar arasında yer alan ikamet süresinin dolması ya da ikamet belgesinin kaybedilmesi halinde yeniden belge çıkartılması gerekmektedir.


Oturma izninin beraberinde olan pasaportun da kaybolması halinde ilk öncelikle yeni pasaport çıkarılması gerekmektedir. Ankara Büyükelçiliği ve İspanya Dışişleri Bakanlığı çalışma alanı içerisinde bulunmaktadır. Uzun dönem vize başvuruları bu üç kurumdan birine ikamet adresinize. Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır.


En başta Ankara Alman Büyükelçiliği, sonrasında İstanbul ve İzmir Başkonsolosluğunun bulunduğu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi