Çanakkale tur programı

Saat 16:da belirlenen noktadan İstanbul’a hareket. Sabah Saatlerinde 08:gibi İstanbul’a Ul. Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.


Turlarımız tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. Günübirlik Turlarımızda 00-yaş çocuklardan ücret alınmaz.


Eğer çocuklar için otobüste koltuk istenirse. Yakın tarihli turlar. Turlarımız korona önlemleri kapsamında %araç kapasitesi ile gerçekleşecektir.


Her Gün – ŞEHİTLİK Turu – Kesin Kalkışlı! Aradığınız kriterlere uygun tur şu an bulunmamaktadır. Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz. Bu tip durumlarda Çanakkale Şehitler Abidesi ve tören alanı belirli saatler aralığında dışarıdan gelen ziyaretçiye kapalı olmaktadır.


Kapalı olduğu durumlarda sorumluluk bize ait değildir. Birkaç internet sitesiyle irtibat kurdum ve bana en güvenilir-net bilgiyi veren bu sitenin yöneticisi Serhat ile anlaşıp Çanakkale turuna katıldım. Eceabata vardıktan sonra otel resepsiyonundan aldigim bilgiyle Kabatepe’ye minibüs ile denize gittim ve harika. Profesyonel kokartlı rehberler eşliğinde son model araçlara yapılan turlarımız mart, nisan, mayıs ve hazira.


Tur gün gece idi ve 1. GÜN: Belirlemiş olduğunuz saatten saat öncesinde okulunuzun önüne gelerek son hazırlıklarımızı gezi ekibi olarak tamamlıyor sizleri bekliyoruz. Kredi Kartı Taksit. Turları İzmir Çıkışlı Çanakkale Turları Günübilirlik günlük Çanakkale Turu. Tura sadece belirlenmiş duraklardan katılım sağlanır.


Siz değerli misafirlerimizi buluşma noktalarından alarak yolculuğ. Tura katılan her misafir, tur rehberinin bildireceği bu saatlere uymayı kabul ve taahhüt etmiş sayılır. Her misafir program akışını aksatmamak ile mükelleftir.


Gökçeada, Bozcaada ve Çanakkale gibi birbirinden özel noktaları keşefedip, unutulmaz bir tatil geçireceksiniz. Farklı tarihlerle size en çok seçeneği sunan bu özel hazırlanmış tur ile doğa, deniz ve tarihe doyacaksınız.


Çanakkale tur programı

Siz de tatilinizi bu eşsiz güzellikteki yerlerde geçirmek için vakit kaybetmeyin ve uygun. Türklerin değil tüm dünyanın ortak kaderini paylaştığı bir şehirdir diyebiliriz.


Çanakkale tur programı

Ve bugün bu ortak kaderi paylaşan ataların nesilleri her yıl buraya akın ederek atalarını ziyaret etmektedir. Tatil Programı Bu senede Ramazan Ayı’nın yaz sezonuna denk gelmesi ile birlikte çoğu kişi daha sakin bir tatil geçirmeyi tercih ediyor. Bu makalemizde sakin bir tatil programı ve aileleri ile birlikte katılabilecekleri aktiviteleri araştıran kişilere yardımcı olmaya çalışacağız.


Çanakkale tur programı

Gece belirtilen saatlerde hareket ile Çanakkale ’ye hareket ediyoruz. Yolda vereceğimiz molalarımızın ve araç içerisinde dağıtılan ikramlarımız ile birlikte (kahvaltı paketi, sıcak soğuk ikramlar) Çanakkale varıyoruz. Sabah saatlerinde ilk durağımız Kilitbahir Kalesi ve Namazgah Tabyaları ziyareti. Ayrı ayrı düşünülemez ve bu hizmetlerden herhangi birinin ya da bir kaçının kullanılmaması halinde ücret iadesi söz konusu değildir.


Rezervasyon esnasında kesinlikle, koltuk numarası belirtilemez ve koltuk garantisi verilemez. Turlarımız belirtilen noktalardan hareket ettiği anda başlar, aynı noktalara dönüldüğü anda biter. Turlarımız otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı düşünülemez.


GÜNÜBİRLİK ÇANAKKALE TURU. Belirtilen kalkış noktalarımızda misafirlerimizi alarak yola çıkıyoruz. Sabahın erken saatlerinde Eceabat’a varıyoruz.


Aldığımız kahvaltı sonrası, güney cephesinden gezimize başlıyoruz. Boğazı’nın Avrupa yakasında yeralan KİLİTBAHİR KALESİ ve devamında SARIKULE, kalenin hemen güneyinde boğazın kenarında. Zira Çanakkale silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Bu çarpışmadan imanlı yürekler galip gelmiştir.


Milletimiz Çanakkale zaferi ile dini, vatanı ve namusu söz konusu olduğunda nasıl bir destan yazacağını tüm cihana göstermiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi