Amerikan park modülü

Mail adresinizi paylaşarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Mehmet Akif Ersoy Mah. Kargo Ürün Özelliği Seç. Bültenimize Üye Olun ! Tüm İndirim ve Fırsatlardan İlk Sizin Haberiniz Olsun ! Elektronik devre ile yapılmıştır.


Amerikan park modülü

Tasarımı kendimize ait %1yerli üretimdir. YIL GARANTİ ₺ 9₺ 6KDV Dahil. TL’ye bulabileceğiniz yeni tip olarak geçen ayarlı amerikan park modülünden satın alıp, kendim montaj yaptım.


Park lambaları açıl. Tıkla, en ucuz amerikan park modülü seçenekleri ayağına gelsin. Sepette % indirimli fiyat 2TL.


Peugeot 2aracım için aldım ürün gerçekten kaliteli modülü kablosu hatta kutusu bile, içerisinde şeması çıkıyor montajı. Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenirlilik sağlar.


Amerikan park modülü

Bu amerikan park modülünü yapma sebebim de budur zaten. Amerikan park modülü uygulaması. Piyasa da çokca bulunan dirençli tiplerden bahsediyorsunuz,videoda ki opel sahibi aynı zamanda arkadaşımdır ve o söylediğiniz modüllerden almıştı(bir direnç ve diyot biraraya gelince modül olmaz ama neyse),aşırı ısınmayı görünce bana gösterdi,hemen söktürdüm ve onun üzerine bu modülü yaptım.


Bu modülde, siz sinyal verdiğinizde sinyaller normalde olduğu gibi tam olarak yanıp sönecek, sinyal verme işlemi bittikten saniye sonra amerikan park modülü aktif olacaktır. Yani sinyal verdiğiniz taraf, o anda devre dışı kalacak, işlem bittikten saniye sonra tekrar ayarlanan parlaklıkta yanmaya devam edecektir.


Sinyal verme işlemi sırasında aracın orjinal hali ile yanıp-sönerek sinyal vermesini sağlar. Montaj şeması kutunun içindedir. Bu özellikde başka bir emsali yoktur. Işık şiddeti ayarlanabilir.


Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Bu modül kullanılarak herhangi bir çiftli duy, çiftli sarı ampul kullanmanıza ve farınızın orijinalini bozmanıza gerek. AMERİKAN PARK MODÜLÜ AYARLI (PM002) Marka: DOGAN.


Amerikan park modülü

Gelince Haber Ver Artır Azalt. Renault megane uygun amerikan park modülü takmak istiyorum. Yeni Nesil GARANTİLİ 69.


Beylikbağı içinde, ikinci el satılık Düz amerikan park modülü - Muhammet Ali tarafından Beylikbağı içinde paylaşılmış Düz amerikan park modülü. Sinyallerin sürekli açık kalmasını sağlar. Favorilere Ekle Karşılaştırma. Otomobil, Motosiklet, Hafif ticari vs…) Sinyal verildiğinde (sağa ya da sola) sinyaller normal olarak çalışır.


Kalite ve onlarca farklı otomobil yedek parçası otomobil yedek parça ve aksesuar alışverişinin güvenilir adresi parcabayisi. Mavi kablo park lambasının artı uçlu kablosu soyularak paralellenir. Devre dışı bırakmak istenildiğinde mavi kablo bağlantısı iptal edilir, sistem eski haline döner.


Modül uygun yere sabitlenir. AYARLI AMERIKAN PARK MODÜLÜ. Fiyat adet takım fiyatıdır. Yorumları oku (0) Yorum yaz. Arkadaşına öner Yazdır Karşılaştır. Bu Ürünlere de Gözatın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi