Amerİkan park modülü gittigidiyor

AMERiKAN PARK SiNYAL MODÜLÜ 12V. AMERİKAN PARK SİNYAL MODÜLÜ NASIL YAPILIR? Sinyal kapandığında tekrar amerikan park moduna geçer. Işık şiddeti ayarlanabilir (0-%75).


Sigortalı korumalı devre. CAMBUS özelliği arıza ışığı yakmaz. Kanal Özgür 57views. Ayarli amerikan park IQ montaj teknigi aciklama - Duration: 2:50.


Tıkla, en ucuz ayarlı amerikan park modülü seçenekleri ayağına gelsin. Mail adresinizi paylaşarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Mehmet Akif Ersoy Mah. CLL MRT 247views.


Amerİkan park modülü gittigidiyor

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Ampul hattını besleyecek arıza yanmayacak. Park lambaları açı.


Fakat araca bir zarar verir mi ? Sizce ne yapıyım iki ürün buldum sizce hangisi ? This video is unavailable. Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenirlilik sağlar.


Merhaba arkadaşlar, Daracıma amerikan park sinyal modülü alıcam uygun fiyata kaliteli bisey arıyorum tüvtürk muayensinden geçen modüllerden. Ayrıca farları karartmayı düsünüyorum film felan benzeri seylerle olurmu dıştanda olsa.


Yardimlarınızı bekliyorum iyi günler. D4) de sinyal ve park lambası üst üste farın çamurluk tarafındaki kapakcıklarda üstteki turuncu olan sinyal lambası, alttaki saydam olan park lambası. Daha büyük görüntüle. Yorum Yaz Adet Satıldı.


Whatsapp ile sipariş ver. Amerikada üretilip amerikaya ithal edilen araçların çoğunun ön sinyalleri güvenlik açısından park lambaları açıldıgında sabit olarak biraz kısık bir şekilde yanık kalmakta olup bu özellik bu araçlarda standart hale getirilmiş ve görsellik açısından kimine göre daha hoş ve daha dikkat çekici gözükmektedir. Tasarımı kendimize ait %1yerli üretimdir. Elektronik devre ile yapılmıştır.


Amerİkan park modülü gittigidiyor

YIL GARANTİ ₺ 9₺ 6KDV Dahil. Sinyal verdiğinizde ışık şiddeti artarak sinyal konumuna geçer.


Amerikan park olarak bilinen aydınlatma sistemi birçok sürücü tarafından tercih edilmektedir. VİDEOLU TANITIM-HER ARACA UYGUN-HIZLI VE ÜCRETSİZ KARGO İMKANI ! Sinyallerin sürekli açık kalmasını sağlar. Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. TL’ye bulabileceğiniz yeni tip olarak geçen ayarlı amerikan park modülünden satın alıp, kendim montaj yaptım.


Amerİkan park modülü gittigidiyor

Favorilere Ekle Karşılaştırma. E Ticaret Paketleri ve E Ticaret Paket Fiyatları. Eticaret Paketleri ile Yazılım Modüllerinin ve Özelliklerinin Fiyat Karşılaştırmasını yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi