Amerikan bristol karton

Good homogeneous distribution at high thickness. High puncture strength. He was the principal owner of.


Genellikle kitap, defter, broşür kapaklarında kullanılan bu karton türünün arka yüzü renkli baskı için uygun değildir. TL (Vergi dahil) Hızlı görüntüle. Kampanyalardan, indiri.

Sekamsan kağıt karton, kırtasiye ürünleri sanayi. AMERİKAN BRİSTOL ÇEŞİTLERİ. Karton çanta imalatı!


Yurt dışında c1s paper (one side coated) yani tek tarafı kuşeli karton ya da ivory board. Stoklot kağıt ve karton ürünleri. Sevdiklerinizle Paylaşın. Tabaka A4(21x2cm) ebatında.


Bir yüzeyi parlak, bir yüzeyi mat karton çeşididir. Rengi hafif kırık beyazdır.

Kitap kapağı, sanatsal uygulama, hopy ve benzeri birçok uygulamada kullanılmaktadır. Genel olarak tek yüzüne baskı yapılmaktadır. Arka yüzüne baskı yapılmayacak olan veya tek renk baskı yapılacak olan işlerde kullanılması uygundur. Amerikan bristol karton.


Bu ürünler arasında çantalar çok tercih edilen seçenekler olarak görülür. Sadece Size Özel Kutular Yapmak.


Lazer, mürekkep püskürtmeli, dijital ve ofset baskı sistemi için kullanabilirsiniz. Ofisler, şirketler, okullar, dijital baskı merkezleri, belediyeler, dernekl. Aynı Gün Kargo Hemen Al.


Firma olarak inşaat sektörüdeki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Medikal ürünlerin temininde firmamızdan destek alabilirsiniz. Gıda sektörünün belirl. Sepette % indirimli fiyat 7TL.


If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. Renkli tasarımların yapımında, çanta, kemer, ayakkabı, birden fazla renk barındıran karton çantaların yüzeyine mat veya parlak yüzey oluşturulabilmesi için amerikan bristol karton kullanılmalıdır. A- Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. Bristol kağıta amerikan bristol de denir.


Renkli ve dikkat çekici ürünleri ön planda tutmak isteyen daha sade ve şık tasarımlarda kullanılması uygun görülen karton çanta türüdür. Ofis, şirket, okul, dijital baskı merkezleri, belediyeler, dernekler, banka merkezleri, sigorta şirketleri.

Doğru fiyatı doğru yerden almak için fiyat listemizi inceleyiniz veya detaylı bilgi almak için çekinmeden imalatımız ile ilgili hertürlü bilgi alabilirsiniz. Es hat ein Gewicht von 2gsm und wird in verschiedenen Blockgrößen, Bögen und Rollen angeboten. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirleyip en uygun kağıdı en hızlı teslimatla ulaştırmaktayız. Satışını yapmış olduğumuz kağıtlar.


Bagobag hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Riesige Auswahl an Wohndesigns. Alles mit 0€ Versand. The next video is starting stop.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi