Amerika vize fotoğrafı

Tüm yüzü kaplayan fotoğraf direkt kameraya bakar şekilde çekilmiş olmalıdır. Yüz, fotoğrafın yaklaşık yüzde 50’sini kapsamalıdır. Fotoğrafın arka fonu beyaz renkte olmalıdır. Eğer yüklenilen fotoğraf kriterlere uygun değilse.


Vize konusunu riske atmak istemeyenler, biyometrik fotoğraf konusunda da temkinli olmak durumundadır. Vize başvurusu esnasında istenilen belgeler arasında fotoğraf en önemlilerinden biridir.


Vize fotoğrafları ülkelere göre değişiklik gösteriyor ve bu konu da hepimiz için en kafa karıştırıcı konu olarak önümüze çıkıyor. Bu yazının amacı, doğru yönlendirmeler ile gerekli bilgilere ulaşmanızı sağlamaktır. Bu da yaklaşık 1cm ‘e denk geliyor. Saça taç takılı bir fotoğrafı kullanmalı mıyım?


Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Evet (0) Hayır (0) Vize Merkezi. Amerika ’nın vize için istediği boyut 2″x2″.


Onlarda zaten hazır şablonlar var, fotoğrafı DS-1formu için istenilen ölçülerde kırpıp, düzenliyorlar ve dediğim gibi konuya hakimler. Burada “ben tek başıma gideceğim, orada tanıdık kimsem yok” diye bir seçenek maalesef mevcut değil. Daha önce yazdığım Schengen vizesi içerikli yazıya gösterilen çılgın ilgi sonucu, anladım ki bizim ülkece bu vize konusunda kafamız k. ABD için vize alırken.


Amerika vize fotoğrafı

Arkası imzalı, 5xboyutunda, arka fon beyaz olacak ve kulaklar görünecek. Fransa turistik vize başvurusu için fotoğraf boyutunda yapılan en küçük hata bile başvuru merkezi tarafından reddedilmektedir. Vize başvurularında teslim edilen evrakların kontrolünün doğru yapılması bu sebeple çok önemlidir.


Fransa vize başvuru sürecinde Euroasia GVS ile çalışmak bu açıdan size kolaylık sağlar. Turgay Akdemir Biometrik Fotografçılık ve Vize İşlemleri Ofisimiz. Konsoloslukta gerçekleştireceğiniz mülakat için sizi hazırlıyoruz ve önerilerde bulunuyoruz.


Danimarka Ülkesine seyahatte bulunacak kişilerin mutlaka hazırlaması gereken vize fotoğraf bilgilerine bu sayfadan temin edebilirsiniz. Formdaki soruları tamamladığınızda elektronik ortamda boyutlara uygun fotoğrafı formun içine yüklemeniz istenecektir. Rusya vizesi için fotoğraf ölçüsü ve standartları internet sitemiz içerisinde detaylı bir şekilde listelenmiş durumdadır. Vize türlerine ihtiyacınız olacaktır.


Avrupa’ da gezilmedik yer bırakmadık. Tatminkar olmayan ve şu an yazımızı okuyanlardan oluşmuş bu nesil daha ilginç, daha uzak, daha otantik arayışlar içinde. Başın hafif yana bakması halinde bile fotoğraf geçerli kabul edilemez. Göz uzunluğu, resmin altından göz seviyesine kadar olan kısımdır.


Amerika vize fotoğrafı

Bu uzunluğun resmin uzunluğunun %ya da %arasında olması önemlidir. Onay alındıktan sonra randevuya gidilerek vize alma süreci tamamlanıyordu. Pasaportların yıldan eski olmaması gerekir.


Biyometrik fotoğraf. Eğer seyahate bir başkası sponsor olacaksa. Daha önce başka bir vize işleminde kullandığınız fotoğrafı kullanmayın. Formu doldururken süre çok önemli.


Yeni bir fotoğraf çektirin. Eğer dakikadan fazla sürerse sistem kendini otomatikman kapatıyor. Bu nedenle formu doldururken mutlaka her aşamayı kaydedin yoksa girmiş olduğunuz önceki bilgiler siliniyor. Formun doldurulması bittikten sonra imzala ve gönder.


Amerika vize fotoğrafı

Vize sonuçları gün sonra ikametgahınıza yakın olan PTT den nüfus cüzdanı aslı ile kişi alabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi