Araç sefer takip formu excel

Sefer başlangıç ve bitiş km’leri. Aynı zamanda bilgilerle neler yapabileceğiniz de yazılmıştır. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Forumda araştırdığımda çimento firması için.


Araç sefer takip çizelgesi. Aylık bakım giderlerini girdiğinizde, o ana kadarki toplam maliyet otomatik olarak hesaplanır.

Peki bu güzel programa ücretsiz sahip olmak ister misiniz? Arkadaşlar kendım ıcın araç bakım takip tablosu oluşturmustum Excel uzerınden. Uzun yıllardırda kullanıyorum rahat oluyor takıp ve bakım kontrolu ıcın Belki birinin işine yarar diye tabloyu paylaşıyorum.


Excel Cari hesap takibi yapmak ( Excel de Cari Takibi)- 186. BAĞCI - Duration: 17:05. Selam arkadaşlar araç km takip sistemi yapmak istiyorum.


Takip Çizelgesi: Alerji Günlüğü Takip Çizelgesi: Türkçe: Takip Çizelgesi: Gezi Fotoğrafları Günlüğü: Türkçe: Takip Çizelgesi: Geri Ödeme Formu İçeren Kilometre Günlüğü: Türkçe: Takip Çizelgesi: Günlük Kalori Ve Yağ Yüzdesi Takip Çizelgesi: Türkçe: Takip Çizelgesi: Dünya Kupası Takip Çizelgesi: Türkçe. Servise gelen aracın araç kabul işlemi yapıldıktan sonra bakım ve onarım hizmeti sonlandırılıp tek tuşla faturaya dönüştürülebilir ve ardından oto servis programında muhasebesel cari takip yapılabilmektedir.


Bunun yanında yedek parça ve sarf malzeme takibi yapılabilmektedir.

Akaryakıt takip programı ile varsa tanker doluluk takibi, araçlara akaryakıt doldurma ve hangi araç nekadar akaryakıt kullanmış programla görebilirsiniz. Ayrıca Akaryakıt programı ile araçlara göre KM maliyet raporunuda alabilirsiniz.


Kullanımı kolay ve Pratik. Hatta cep telefonunuz üzerinden bile kayıtlarınızı görüntüleyebilirsiniz.


Ebs Akaryakıt Takip 1. Akaryakıt alım ve çıkış özeliği ile tanker takibi yapabilir, tanker doluluk durumlarınızı izleyeme. Arama etiketleri: Günlük puantaj formu, günlük puantaj örneği, günlük puantaj tablosu, günlük excel programı, puantaj örneği, örnek puantaj, aylık puantaj örneği excel, excel puantaj, işçi takip puantaj örneği, örnek puantaj çizelgesi, puantaj cetvel çizelgesi, xls puantaj örneği, gün gün puantaj örneği, şantiye puantaj örnek, örnek inşaat puantajı, excel.


ETT de bu kapsamda metrobüs hattında araç ve sefer sayısını arttırdı. Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi. Sürücüler görev süresince araç içinde sigara içmeyecektir.


ARAÇ FİLO birimine bildirmek zorundadır. Araçların nerede olduğunu görmekten ziyade, raporlama sistemleri sayesinde araçların gün içinde kaç km yaptığı, kaç kez kontak yapıldığı, rölantide ne kadar kaldığını, araç yakıt kontrolü, aracın hızlı gidip gitmediği ve düzgün kullanıp kullanılmadığı da takip edilebilir.


Antalyasoft CD Takip, CD kiralama isletenleri icin filme ya da musteriye gore satisi kontrol etme, listeleri Excel dosyasina kaydetme ve sifreli acilis gibi ozellikleri bulunan bir planlama programidir. Programin Genel Ozellikleri. Pasta Sipariş Formu ile pasta siparişlerinizi, müşterilerinizin özel taleplerini ve hazırlanacak olan pasta ile ilgili tüm detayları takip edebilirsiniz.


Formunuza ödeme yöntemlerinden birini de ekleyerek online ödeme alabilir, formu markanıza özel hale getirebilirsiniz. Bu program halde çalışan biri iç.


Sokağa çıkma kısıtlamasının ilk iki günü, yani Cumartesi ve Pazar günlerinin her birinde 4hatta bin 4araç ile bin 3sefer yapılacak.

Pazartesi ve Salı günleri ise yine 4hatta bin 5araçla bin 8sefer düzenlenecek. Hatlarda oluşacak anlık talepler için de yedek araçlar bekletilecek, talep oluşması halinde ilgili hatlara yönlendirilecek. Yakıt sayfası ile bir araç için en çok gider kalemi olan yakıtı takip etmeniz mümkün hale gelecek. Ana sayfaya eklediğimiz yakıt butonuna tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz.


Gelin şimdi sayfayı yakından tanıyalım. Bakım Takip, firmanızın sahibi olduğu mekanik ve elektronik cihazlara ait bakım kayıtlarını kaydetmenizi ve bu kayıtları bilgisayarınızda tutmanızı sağlayan yardımcı bir programdır. Makinelarda çıkan hatalar. PERSONEL TAKİP ÇİZELGESİ EXCEL.


Bayilik için tıklayınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi