Amerikan park modülü ayarli

TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Sinyal verildiğinde sistem otomatik kapanır ve normal sinyal moduna geçer.


Sinyal kapandığında tekrar amerikan park moduna geçer. Amerikan Park Modülü Özellikleri » 12v Tüm araçlarda kullanılabilir. Işık şiddeti ayarlanabilir (0-%75).


Sigortalı korumalı devre. CAMBUS özelliği arıza ışığı yakmaz. Amerikan Ayarlı Park Sinyal Modülü (1) 8TL 4TL % 41.


VİDEOLU TANITIM-HER ARACA UYGUN-HIZLI KARGO İMKANI ! The next video is starting stop. Sol taraftaki görselin üzerinde fareyi kaydırarak ürünün daha detaylı görsellerini inceleyebilirsiniz. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma, Güvenlik ve Trafik setleri kısacası aradığınız her türlü ürün Garaj Marketim adresinde sizleri bekliyor.


Amerikan park modülü ayarli

Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Isınma sorunu yoktur.


Amerikada üretilip amerikaya ithal edilen araçların çoğunun ön sinyalleri güvenlik açısından park lambaları açıldıgında sabit olarak biraz kısık bir şekilde yanık kalmakta olup bu özellik bu araçlarda standart hale getirilmiş ve görsellik açısından kimine göre daha hoş ve daha dikkat çekici gözükmektedir. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Dağdeviren TELEFONU GÖSTER. DİĞER İLANLARINI GÖRÜNTÜLE.


V ile çalışmakta olan tüm araçlara uyum sağlamaktadır. Park lambalarınızın istedğiniz ışık şiddetinde yanmasını sağlar. Hemen Satın Almak İçin Tıklayınız.


Modül üzerinden bulunan açma kapama tuşu sayesinde istedğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz. Bu modülde aracınızın orjinal sinyal ampulleri kullanılır. KDV: Telefonla Sipariş Favorilere Ekle. Listeme Ekle Karşılaştır İndirimli Ürün Fiyat Düşünce Haber Ver.


AKSESUAR TUNING Online Sipariş Edin. MODÜLLERELEKTRONİK Online Sipariş Edin. MONTAJ ŞEMASI KUTUNUN İÇİNDEDİR. Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenirlilik sağlar.


Amerikan park modülü ayarli

Parklar kapalı iken akım tüketimi sıfırdır. Bir çok diğer modül boşta iken aküden akım çeker ve aracınızın aküsünü bitirebilir. Kompakt tasarımı ile montajı kolaydır.


Soketli yapısı ile istendiğinde kolaylıkla sökülüp takılabilir. Kalite ve onlarca farklı otomobil yedek parçası otomobil yedek parça ve aksesuar alışverişinin güvenilir adresi parcabayisi.


Yorumları oku (0) Yorum yaz. Arkadaşına öner Yazdır Karşılaştır. AYARLI AMERIKAN PARK MODÜLÜ. Bu Ürünlere de Gözatın.


Amerikan park modülü ayarli

Amerikan park modülü ayarlı, aracın park ampülleri açıldığında sinyal lambalarının da kısık yanmasını sağlayan ayarlanabilen modüldür. Bildiğiniz gibi bu elektronik modüller sinyal lambalarının park lambaları ile beraber sürekli yanmasını sağlamasıyla meşhur.


Adet: Ürüne Oy Verin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi