Alan adı tescil

Bu şifre eski kayıt firmasından istenmelidir. Domain üzerinde kontak güncelleme işlemi yaptıysanız bu işlemin üzerinden gün geçmiş olmalıdır. Alan Adı Tescil işlemini marka tescili hizmeti gibi düşünebilirsiniz. Tescil hizmeti, belirli bir dönem için haklarını satın almış olduğunuz alan adının kullanım süresi süre boyunca adınıza kaydedilmesini ve farklı kişiler tarafından kullanılmamasını sağlamaktadır.


Eğer satın alma işlemi esnasında nameserver kısmını değiştirmediyseniz ekstra yapmanız gereken bir işlem yoktur. Fakat, herhangi bir nedenle değiştirdiyseniz, DNS adreslerini güncellemeniz gerekecektir.


Bu işlemi gerçekleştirmek için müşteri panelinize giriş yapmanız, ardından da bu. Kullanacağınız domain şirketinizi ve markanızı yansıtacağı için stratejik davranmak ve tescili için doğru partnerle çalışmak fayda sağlar. Bir alan adı almakla, yönlendirme, kilitleme, alt isim sunucusu, gelişmiş dns hizmeti gibi özelliklere ücretsiz sahip olursunuz. COM alan adınızı 8. USD fiyata tescil edin.


Alan adı tescil

Alan adınızı şimdi sorgulayın ve tescil edin. Sorgulamak istediğiniz alan adınızı aşağıdaki boşluğa yazıp ‘SORGULA’ butonuna basınız. ODTÜ aracılığı ile yapılmaktadır.


ICANN (İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu) şartnamelerine göre tescil edilen alan adları iptal edilemediğinden, iadesi de mümkün olmamaktadır. Hostturka linux windows web hosting, bayi hosting, sunucu, alan adı tescil hizmetlerimiz ve ssd sunucularımız siteleriniz için yüksek performans sunar.


Sadece evrak gerektiren. Dilediğiniz zaman hem. Domain işlemi yaptıktan sonra almak istediğiniz alan adı daha önce tescil edilmemişse ve satın almaya uygunsa domain tescil işlemi yapılır.


Uygun olan alan adlarının kayıt işlemine alan adı tescil diyoruz. Tescili yapılan alan adları yıl ile sene arasında kayıt altına alınabilmektedir. Bunlar sırasıyla Web sitesi, haber sunucusu ve FTP sunucusu alan adlarına ait örneklerdir).


Bunlar kayıtlı birer isimdir ve şirketler genelde kendi şirketlerinin isminde alan adı alırlar. Hostingvadisi Kayseri domain tescil ve hosting hizmetleri vermektedir. ANINDA ALAN ADI TESCİLİ. Satın aldığınız alan adları sistemimiz tarafından canlı olarak anında tescil edilir, alan adınızın başkası tarafından tescil edilme riskini ortadan kaldırır.


Başlayan Fiyatlarla Hemen Alan Adınızı Tescilleyin! Bizimle birlikte büyüyen müşterilerimiz ve iş ortaklarımız incelemen. Yeni bir alan adı tescil etmek ya da tescilli bir alan adının kime ait olduğunu öğrenmek için domain sorgulama aracımızı kullanabilirsiniz.


Birden fazla alan adı uzantısını seçerek toplu domain sorgulaması da yapılabilmektedir. Tescil edilen Alan Adlarının para iadesi mümkün değildir. Tüm alan adı işlemlerinizi paneliniz üzerinden anında gerçekleştirin. Neden bir alan adı almalıyım?


Web sitesi sahibi olabilmeniz için öncelikle domain kaydı yapmalısınız. Domain Sorgulama sayfamız üzerinden en ucuz Domain Satın Alma fırsatını yakalayın.


Bu SSL sertifikası belge gerektirmemektedir. Her alan adı (domain) kaydı esnasında alan adının hak sahibini, finansal ve teknik sorumlusunu belirlemek için oluşturularak, kayıt yazmanı aracılığı ile kayıt firmasına iletilen ve içerisinde şahıs veya firma ismi, telefon, e-mail ve fiziki adres detaylarını barındıran veriler bütününe alan adı (domain) whois bilgisi denir.


Mümkün mertebe kısa süre içinde sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız. Bu arada blog sayfamızda prensip olarak alan adı ve marka ismini yazmayacağız. Genel ifadeleri örnek. Transfer işlemi sonucunda, kalan geçerlilik süresine bakılmaksızın alan adınız otomatik olarak yıl yenilenir.


Sözleşme alan adı tescilinizin yapıldığı sırada veya bundan sonraki herhangi bir yenilemede seçilen, kaydedilen ve bedeli ödenen alan adı tescil süresi boyunca geçerliliğini koruyacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi